Huisstijlboek

Op zoek naar de huisstijl van Voldaan? Die vind je hier! Wij zijn geen strenge mensen, maar onze huisstijl nemen we wel heel serieus! Je zou zelfs kunnen zeggen dat we daar wel een beetje streng in zijn… Volg daarom altijd onderstaande richtlijnen voor het gebruik van onze visuele identiteit. Onze dank is groot 😊

Download hier ons logo in PNG en EPS!
Vragen? Mail naar maakmijblij@factuurvoldaan.nl

Voldaan in het kort

Staan wij op jouw website? Maak dan vooral gebruik van onze boilerplate:

Voldaan maakt factoring simpel, transparant en toegankelijk voor alle ZZP’ers en MKB’ers die onvoldoende hebben aan de traditionele financieringsbronnen. Wij vragen nooit naar jaarcijfers of andere zekerheden, een ondernemer staat dus ook niet persoonlijk borg en kan direct aan de slag! Wij zijn dé factuurovernemers en betalen elke factuur binnen 24 uur. De kosten? Die zijn openlijk vermeld en voor iedereen gelijk, dat vinden we wel zo eerlijk! Na de verkoop van een factuur is het debiteurenrisico voor 100% verzekerd en is de ondernemer volledig ontzorgd. Wij regelen de rest, met goed fatsoen!

Onze naam

Het is geen ‘Factuur Voldaan’, maar echt ‘Voldaan’ en het wordt gespeld met een hoofdletter. Vroeger was dit nog met een kleine letter, lees hier meer over die transformatie.

Onze slogan staat onder het woordmerk. Dat is ‘factuurovernemers’. De slogan is een tastbare uitdrukking van wat Voldaan doet. Het is niet toegestaan om de slogan onder het logo te verwijderen.

De claim van Voldaan is ‘met goed fatsoen’. Dit zorgt voor een versterking van de kernwaarden van het bedrijf.

Onze merkessentie

Missie

Wij maken factoring simpel, transparant en toegankelijk voor alle ZZP’ers en MKB’ers die onvoldoende hebben aan de traditionele financieringsbronnen.

Kernwaarde

 • Simpel
 • Transparant
 • Toegankelijk

Visie

Wij willen factoring – zoals wij dat doen – mainstream maken, zodat elke ZZP’er en MKB’er die geld nodig heeft aan ons denkt.

Voldaan logo

Het Voldaan logo is speciaal gemaakt als uniek woordmerk. Wanneer onze naam als logo wordt gebruikt dient het op deze manier te zijn.

Wanneer het langwerpige, primaire, logo niet geschikt is kan er gekozen worden voor het secundaire logo.

Voldaan kleuren

De kleuren van Voldaan zijn super herkenbaar! Gebruik altijd #ee7bae voor het mooie roze en #502a67 voor paars.

Downloaden

Downloaden kan uiteraard ook, EPS hier en PNG daar.

De voorwaarden 

Dit is een vriendelijke juridische herinnering – dus toch een beetje streng – dat deze afbeeldingen eigendom zijn van Voldaan en beschermd zijn onder de wetten op intellectueel eigendom.

Wat absoluut niet mag:

 • Deze bestanden op welke manier dan ook wijzigen.
 • Deze afbeeldingen weergeven op een manier die een relatie, affiliatie of goedkeuring door Voldaan van jouw product, dienst of bedrijf impliceert zonder een nadrukkelijke schriftelijke toestemming van ons. Toestemming vragen? Dat kan en mag altijd, stuur een berichtje naar: maakmijblij@factuurvoldaan.nl
 • Deze afbeeldingen gebruiken als onderdeel van de naam van jouw eigen product, bedrijf of service. Dan worden we namelijk wel echt boos.
 • Deze afbeeldingen combineren met andere afbeeldingen zonder schriftelijke toestemming van Voldaan. We zijn nu eenmaal trots op wie we zijn!
Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

  *verplicht veld

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Wij staan voor je klaar!

  Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

   Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

   *verplicht veld

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
   Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement