Verkoop je factuur vanaf €100,-

Nog een factuur liggen van €100,-? Dan kan je deze factuur vanaf nu ook aan ons verkopen! Wij hebben (tijdelijk) het minimale factuurbedrag verlaagd. Voorheen was het €1.000,- en dat is nu verlaagd naar €100,-. Zit jij momenteel krap bij kas? Verkoop dan vandaag je factuur zodat het geld morgen al op jouw rekening staat.

Waarom verlagen wij het minimale factuurbedrag naar €100,-?

We willen op deze manier een grotere groep ondernemers helpen. Sinds de coronacrisis hoorde we van veel klanten dat zij wel facturen hadden maar met een lagere waarde. Met deze aanpassing willen wij ons steentje bijdragen aan de nasleep van de crisis. Dit geldt in elk geval tot 1 september 31 december (wegens succes verlengd!) daarna kijken we of dit ons goed bevalt en laten we het misschien wel zo.

Factuur verkopen? Het geld staat al binnen 24 uur op jouw rekening

Ook bij de facturen vanaf €100,- staat het geld binnen 24 uur op jouw rekening. Gewoon zoals je van ons gewend bent! Zo heb jij hopelijk wat meer ademruimte de komende maanden.

En de kosten? Die blijven gelijk! Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen gelijk is. Dit gaat niet alleen over de service die je van ons kunt verwachten, maar ook over de prijs die we hanteren. Voor elke verkochte factuur betaal je een vaste prijs van 4, 5 of 6%. Je betaalt de tarieven zoals die bij ons overal openlijk worden vermeld en verder niets. Wel zo eerlijk en transparant, vinden wij!

Reken binnen 24 uur af met jouw openstaande facturen

Wij verkorten de betaaltermijn naar 1 dag! Je hoeft dus geen 30 dagen, 60 dagen, 90 dagen of zelfs langer te wachten op de betaling. Jouw aanmelding verloopt bij ons snel en eenvoudig: meld je aan via de website of download onze app. Het aanmelden is geheel kosteloos en je zit tenslotte nergens aan vast. Het contract is immers dagelijks opzegbaar.

Maak gratis een account aan!
Direct naar mijn portaal

Meer weten of kennismaken?

Meer weten over onze dienstverlening, of virtueel kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  *verplicht veld

  Uiteraard worden je gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt. Precies weten hoe? Bekijk ons Privacy Statement.

  Kan ik jou helpen?

  Een vraag over Voldaan? Stel hier je vraag; ik help je graag verder.

  Ik wil graag teruggebeld worden.

  Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

   *verplicht veld

   Wij staan voor je klaar!

   Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

    Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    *verplicht veld

    Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement

    Maak nu je account aan!

    Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

    Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

      Meld hier jouw relatie aan!

      Vul de gegevens van jouw relatie in en wij bellen jouw relatie zo spoedig mogelijk op.

      Gegevens medewerker      Bedrijfsgegevens      Opmerkingen

       Kennismaken

       Fijn dat je wilt kennismaken. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.