Verkoop je factuur vanaf €100,-

Nog een factuur liggen van € 100,-? Dan kun je deze factuur voortaan ook aan ons verkopen! Het minimale factuurbedrag is namelijk verlaagd naar € 100,- dit was voorheen € 1.000,-. Ben jij ook zo klaar met wachten op jouw zuurverdiende centen? Meld je nu aan en verkoop jouw factuur dan staat het geld morgen op jouw rekening!

Is het een tijdelijke actie?

Nee! Wegens succes hebben we deze verandering de standaard gemaakt! Wel zo fijn toch?

Waarom verlagen wij het minimale factuurbedrag naar € 100,-?

We zouden je graag vertellen dat wij zelf op dit briljante idee zijn gekomen. Maar het waren onze klanten die hier om vroegen! Sinds de coronacrisis gaven onze klanten aan dat ze wel facturen hadden, maar met een lager factuurbedrag. Zelf wilde we ook ons steentje bijdragen en hebben dus op 1 september het minimale factuurbedrag verlaagd. Dit was even spannend voor ons, maar het werd zeer positief ontvangen. Reden genoeg om het minimale factuurbedrag voor eens en altijd te verlagen…

Ga direct aan de slag!

Het geld staat al binnen 24 uur op jouw rekening

Ook bij de facturen vanaf €100,- staat het geld binnen 24 uur op jouw rekening. Gewoon zoals je van ons gewend bent! Zo heb jij hopelijk wat meer ademruimte de komende maanden.

En de kosten? Die blijven gelijk! Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voor iedereen gelijk is. Dit gaat niet alleen over de service die je van ons kunt verwachten, maar ook over de prijs die we hanteren. Voor elke verkochte factuur betaal je een vaste prijs van 4, 5 of 6%. Je betaalt de tarieven zoals die bij ons overal openlijk worden vermeld en verder niets. Wel zo eerlijk en transparant, vinden wij!

Meld je nu aan

Wij verkorten de betaaltermijn naar 1 dag! Je hoeft dus geen 30 dagen, 60 dagen, 90 dagen of zelfs langer te wachten op de betaling. Jouw aanmelding verloopt bij ons snel en eenvoudig: meld je aan via de website of download onze app. Het aanmelden is geheel kosteloos en je zit tenslotte nergens aan vast. Het contract is immers dagelijks opzegbaar.

Direct naar mijn portaal

Meer weten of kennismaken?

Meer weten over onze dienstverlening, of virtueel kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  *verplicht veld

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Uiteraard worden je gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt. Precies weten hoe? Bekijk ons Privacy Statement.

  Kan ik jou helpen?

  Een vraag over Voldaan? Stel hier je vraag; ik help je graag verder.

  Ik wil graag teruggebeld worden.

  Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

   *verplicht veld

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
   Wij staan voor je klaar!

   Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

    Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    *verplicht veld

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
    Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement