Jouw heldendaad zo eenvoudig verricht samen met Voldaan!

Geen stress, de beste flex voor vakantiegeld

Dat wil ik!
We werken altijd per factuur
Elke factuur binnen 24 uur betaald*
*na aanmelding
Vaste tarieven, geen verborgen kosten
Wij nemen contact op met jouw debiteur

Jouw heldendaad begint hier

 

Profiteer van Factuurovername voor een Zorgeloze Vakantiegeldperiode

De meimaand brengt vakantiegeld voor werknemers, maar voor jou als ondernemer kan het een stressvolle tijd zijn, vooral na de btw-betaling van Q1. Gelukkig is er een oplossing die jouw financiën soepel houdt: factuurovername. Met deze dienst hoef je je geen zorgen te maken over cashflowproblemen, zodat je net zo zorgeloos van je vakantie kunt genieten als je werknemers.

Eenvoudige Procedure

Factuurovername is binnen handbereik en het kost je slechts enkele minuten om te profiteren van deze service. Met een paar eenvoudige stappen heb je de aanmelding afgerond en kun je binnen 24 uur het geld op je rekening hebben staan. Het is een snelle en moeiteloze manier om je werkkapitaal op peil te houden, zelfs tijdens piekperiodes zoals de vakantiegeldmaand.

Vaste tarieven

Bij factuurovername betaal je alleen voor wat je gebruikt, zonder verborgen kosten. De tarieven zijn duidelijk en transparant, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Of je nu één factuur wilt verkopen of meerdere, je hebt volledige controle over hoe en wanneer je deze service gebruikt. Het is een flexibele oplossing die zich aanpast aan jouw behoeften als ondernemer.

Betrouwbare Ondersteuning van Voldaan

Met Voldaan krijg je niet alleen toegang tot factuurovername, maar ook tot betrouwbare ondersteuning van een ervaren team. Of je nu vragen hebt over het proces of hulp nodig hebt bij het verkopen van je facturen, ons team staat klaar om je te helpen. We streven ernaar om jouw ervaring met factuurovername zo soepel en probleemloos mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

Klaar om jouw vakantiegeldperiode stressvrij door te komen? Ontdek vandaag nog hoe factuurovername jou kan helpen!

 

 

kraakhelder

Zo gepiept

 

De kracht van factuurovername zet je eenvoudig in gewoon met je telefoon

  • Start de aanmelding
  • Maak jouw profiel compleet
  • Teken jouw contract
  • Verkoop je eerste factuur
  • Binnen 24 uur bij jou op de rekening

rekenvoorbeeld

Zo eenvoudig kan het zijn!

Binnen 24 uur bij jou op de rekening

Mijn factuur verkopen

Factuurbedrag

10.000,-

Betalingstermijn

t/m 30 dagen

Tarief

4%

Kosten (excl. BTW)

400,-

Kosten (incl. BTW)

468,-

Binnen 24 uur op jouw rekening

9.532,-

Joep Drukkerij

klantervaring

Soepel & Laagdrempelig

"Voldaan werd me aanbevolen door mijn Credion adviseur. Na een eerste kennismaking zijn we snel aan de slag gegaan. De samenwerking bevalt uitstekend. Het proces verloopt soepel en snel. Ik gebruik Voldaan in bepaalde periodes van het jaar. Met name in maanden dat we veel produceren  en we wat langer moeten wachten op ons geld, zoals in de vakantieperiodes. Ik vind het fijn dat er altijd iemand bereikbaar is, de dienstverlening is erg laagdrempelig."

Dat wil ik!

Contact

Vragen over onze service?

Wij helpen je graag verder.

Contact

Menu

Klant worden Inloggen