Hoe we zijn

Dit zijn de knappe koppen achter Voldaan, die zich elke maandag t/m vrijdag – met goed fatsoen – keihard inzetten voor ondernemend Nederland. Ondertussen maken we ook een hoop plezier, want ook al hebben we een hele belangrijke taak, we willen ook dat werken gewoon leuk is!

Mocht je iets geks zien aan deze foto, dan heb je een scherp oog! Dit is namelijk een sterk staaltje Photoshop…. Dat voorkomt dat we telkens een nieuwe foto moeten maken als we een nieuwe collega in ons midden krijgen! Daarnaast doen we het ook graag anders dan anders. We doen het namelijk liever op onze eigen manier, de Voldaan manier.

Opperste overtuiging

Ad Buijs en Tim Zoete zijn Voldaan in 2014 gestart vanuit de opperste overtuiging dat het Nederlandse MKB gebaat zou zijn met dit product. We hebben een totaal eigen koers uitgestippeld. Dat geldt voor de prijsfilosofie (one price fits all), route to market, corporate branding, visie en automatisering. Op geen enkel moment is klakkeloos de gevestigde orde gekopieerd. Alle innovaties zijn zelf bedacht en ontwikkeld. Hierdoor hebben we het ons soms lastig gemaakt maar het resulteert wel in mooie dingen waar je dan veel trotser op kan én mag zijn!

‘Op geen enkel moment is klakkeloos de gevestigde orde gekopieerd’

Vrijheid en rust

Dat we bij Voldaan dingen anders doen blijkt wel uit ons telefoonbeleid. Medewerkers mogen zakelijke telefoons niet meenemen op vakantie. Dat doen we niet omdat we bang zijn voor de kosten van Spaanse sms’jes (we weten dat dit niets extra kost). We doen dit omdat we vinden dat het niet meer dan normaal is dat je tijdens een vakantie echt tot rust komt. Betekent dat dan dat je normaal belachelijk hard moet werken bij Voldaan? In tegendeel. Om 17:00 uur gaan de meeste mensen gewoon naar huis om andere fijne dingen te doen. We zijn niet je familie (die heb je al), we zijn niet je vrienden (die heb je al), we zijn je werkgever. Maar dan wel de allerleukste. 😊

Meer over Voldaan

Feesten

We hebben al gezegd dat we niet je vriend zijn. Maar we zijn wel vriendelijk. Dat geldt voor iedereen die bij ons werkt. Misschien dat we het daarom ook zo goed met elkaar kunnen vinden. Dit resulteert in regelmatige borrels of andere gezelligheid. We zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch dus tijdens Carnaval schakelen de meeste van ons even helemaal uit, om daarna weer keihard terug te komen… Zo ondervinden onze klanten geen hinder van onze uitspattingen, zo zijn we dan ook wel weer.

icon

‘Tijdens Carnaval schakelen de meeste van ons ook even helemaal uit’

Stay fresh!

Zowel qua bedrijf (uitstraling), ideeën en kennis willen we blijven vernieuwen. We houden geregeld bijspijkercursussen voor het hele bedrijf maar ook individuele (educatieve) ontwikkelingen stimuleren we. Stilstand past niet bij Voldaan. Ook dít scharen wij onder “met goed fatsoen”.

Tadaaa dit zijn wij. Echt.

Bente Brok

Bente Brok

Manager Operations

Mail mij
Sonja la Grand

Sonja la Grand

Controller

Mail mij
Tim Zoete

Tim Zoete

Algemeen Directeur

Mail mij
Lisanne van Rixtel

Lisanne van Rixtel

Operations

Mail mij
Bianca Brands

Bianca Brands

Operations

Mail mij
Arno Baan

Arno Baan

CTO

Mail mij
Frank de Jong

Frank de Jong

Financiën

Mail mij
Hannah van de Ven

Hannah van de Ven

Online marketeer

Mail mij
Hannah Schatorjé

Hannah Schatorjé

Commercie

Mail mij
Ad Buijs

Ad Buijs

Operationeel Directeur

Mail mij
Susanne Schultka

Susanne Schultka

Operations

Mail mij
Sven Oppers

Sven Oppers

Commercie

Mail mij

Wat een plaatje!

Na elk jaar bepalen we gezamenlijk onze hoogtepunten. Die laten we dan vatten in één (jaar)plaat. Deze platen hangen pontificaal in ons kantoor. Wij vinden het belangrijk om te weten waar we vandaan komen. Welke weg we hebben afgelegd om te komen waar we nu zijn. Soms beelden we zaken wat cryptisch uit. Dat doen we expres. We delen heel veel, maar sommige dingen zijn voor onszelf.

1
/
0

Vier belangrijke woorden die onze missie, visie, handelen én persoonlijkheden typeren

‘Eenvoud, Trots, Plezier, Eerlijkheid.’

Bekijk hier ons huisstijl boek

Kijk je even mee?

Dat wij dingen net wat anders doen dan normaal, is je nu misschien wel duidelijk. Maar hoe gek we echt zijn, zie je hiernaast. We vroegen Google Inside om foto’s bij ons te komen maken en besloten het net even anders aan te pakken dan de rest….

Dit is nou typisch Voldaan

Nog niet voldaan?

Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Je mag bijna alles vragen. We beantwoorden alleen geen vragen over het gouden geweer. Als je daar iets over wilt weten zal je bij ons moeten komen werken. Wil je dat, denk je dat je bij ons past en Voldaan nog beter kan maken? Dan horen we graag van je.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

  *verplicht veld

  Wij staan voor je klaar!

  Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

   Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

   *verplicht veld

   Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement

   Maak nu je account aan!

   Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

   Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

     Meld hier jouw relatie aan!

     Vul de gegevens van jouw relatie in en wij bellen jouw relatie zo spoedig mogelijk op.

     Gegevens medewerker     Bedrijfsgegevens     Opmerkingen

      Kennismaken

      Fijn dat je wilt kennismaken. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.