Hoe we zijn

In het laatste kwartaal van 2014 werd Voldaan geboren, of zullen we zeggen gelanceerd? Want als jonge hippe onderneming moet je natuurlijk als een raket gaan… Wij steken iets anders in elkaar. Dus, dachten we, misschien is het goed om de wereld dat te laten weten. Eigenlijk hebben we het vanaf het begin af aan anders gedaan. Geen start-up boeken als leidraad of roepen hoeveel geld we hebben opgehaald en uitgezet. Dat doen wij niet, omdat we niet zo zijn. We doen het gewoon op onze eigen manier. Dat blijkt ook wel uit onze naam. Helemaal in het begin noemde we onszelf nog voldaan, zonder hoofdletter. We waren van mening dat je een hoofdletter moet verdienen. Na ongeveer vijf jaar zijn we er aan toe om de hoofdletter te introduceren. En eerlijk gezegd was het ook gewoon super onpraktisch om een bestaand woord zonder hoofdletter te schrijven….

Opperste overtuiging

Ad Buijs en Tim Zoete zijn Voldaan gestart vanuit de opperste overtuiging dat het Nederlandse MKB gebaat zou zijn met dit product. We hebben een totaal eigen koers uitgestippeld. Dat geldt voor de prijsfilosofie (one price fits all), route to market, corporate branding, visie en automatisering. Op geen enkel moment is klakkeloos de gevestigde orde gekopieerd. Alle innovaties zijn zelf bedacht en ontwikkeld. Hierdoor hebben we het ons soms lastig gemaakt maar het resulteert wel in mooie dingen waar je dan veel trotser op kan én mag zijn!

‘Op geen enkel moment is klakkeloos de gevestigde orde gekopieerd’

Vrijheid en rust

Dat we bij Voldaan dingen anders doen blijkt wel uit ons telefoonbeleid. Medewerkers mogen zakelijke telefoons niet meenemen op vakantie. Dat doen we niet omdat we bang zijn voor de kosten van Spaanse sms’jes (we weten dat dit niets extra kost). We doen dit omdat we vinden dat het niet meer dan normaal is dat je tijdens een vakantie echt tot rust komt. Betekent dat dan dat je normaal belachelijk hard moet werken bij Voldaan? In tegendeel. Om 17:00 uur gaan de meeste mensen gewoon naar huis om andere fijne dingen te doen. We zijn niet je familie (die heb je al), we zijn niet je vrienden (die heb je al), we zijn je werkgever. Maar dan wel de allerleukste. 😊

Feesten

We hebben al gezegd dat we niet je vriend zijn. Maar we zijn wel vriendelijk. Dat geldt voor iedereen die bij ons werkt. Misschien dat we het daarom ook zo goed met elkaar kunnen vinden. Dit resulteert in regelmatige borrels of andere gezelligheid. We zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch dus tijdens Carnaval schakelen de meeste van ons even helemaal uit, om daarna weer keihard terug te komen… Zo ondervinden onze klanten geen hinder van onze uitspattingen, zo zijn we dan ook wel weer.

icon

‘Tijdens Carnaval schakelen de meeste van ons ook even helemaal uit’

Stay fresh!

Zowel qua bedrijf (uitstraling), ideeën en kennis willen we blijven vernieuwen. We houden geregeld bijspijkercursussen voor het hele bedrijf maar ook individuele (educatieve) ontwikkelingen stimuleren we. Stilstand past niet bij Voldaan. Ook dít scharen wij onder “met goed fatsoen”.

Tadaaa dit zijn wij. Echt.

Wat een plaatje!

Na elk jaar bepalen we gezamenlijk onze hoogtepunten. Die laten we dan vatten in één (jaar)plaat. Deze platen hangen pontificaal in ons kantoor. Wij vinden het belangrijk om te weten waar we vandaan komen. Welke weg we hebben afgelegd om te komen waar we nu zijn. Soms beelden we zaken wat cryptisch uit. Dat doen we expres. We delen heel veel, maar sommige dingen zijn voor onszelf.

1
/
0

Vier belangrijke woorden die onze missie, visie, handelen én persoonlijkheden typeren

‘Eenvoud, Trots, Plezier, Eerlijkheid.’

Kijk je even mee?

Dat wij dingen net wat anders doen dan normaal, is je nu misschien wel duidelijk. Maar hoe gek we echt zijn, zie je hiernaast. We vroegen Google Inside om foto’s bij ons te komen maken en besloten het net even anders aan te pakken dan de rest….

Dit is nou typisch Voldaan

Nog niet voldaan?

Of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Je mag bijna alles vragen. We beantwoorden alleen geen vragen over het gouden geweer. Als je daar iets over wilt weten zal je bij ons moeten komen werken. Wil je dat, denk je dat je bij ons past en Voldaan nog beter kan maken? Dan horen we graag van je.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.


*verplicht veld
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement