Werken bij Voldaan

Wij zijn Voldaan en wij zijn de allerleukste en beste factoringmaatschappij van Nederland. Hoe doen wij dat? Door factoring simpel, transparant en toegankelijk te maken voor alle ZZP’ers en MKB’ers die onvoldoende hebben aan de traditionele financieringsbronnen. Word jij onze nieuwe collega?

Vrijheid en rust

Dat we bij Voldaan dingen anders doen blijkt wel uit ons telefoonbeleid. Medewerkers mogen zakelijke telefoons niet meenemen op vakantie. Dat doen we niet omdat we bang zijn voor de kosten van Spaanse sms’jes (we weten dat dit niets extra kost). We doen dit omdat we vinden dat het niet meer dan normaal is dat je tijdens een vakantie echt tot rust komt. Betekent dat dan dat je normaal belachelijk hard moet werken bij Voldaan? In tegendeel. Om 17:00 uur gaan de meeste mensen gewoon naar huis om andere fijne dingen te doen. We zijn niet je familie (die heb je al), we zijn niet je vrienden (die heb je al), we zijn je werkgever. Maar dan wel de allerleukste. 😊

Vacature Online marketing manager

Feesten

We hebben al gezegd dat we niet je vriend zijn. Maar we zijn wel vriendelijk. Dat geldt voor iedereen die bij ons werkt. Misschien dat we het daarom ook zo goed met elkaar kunnen vinden. Dit resulteert in regelmatige borrels of andere gezelligheid. We zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch dus tijdens Carnaval schakelen de meeste van ons even helemaal uit, om daarna weer keihard terug te komen… Zo ondervinden onze klanten geen hinder van onze uitspattingen, zo zijn we dan ook wel weer.

icon

‘Tijdens Carnaval schakelen de meeste van ons ook even helemaal uit’

Stay fresh!

Zowel qua bedrijf (uitstraling), ideeën en kennis willen we blijven vernieuwen. We houden geregeld bijspijkercursussen voor het hele bedrijf maar ook individuele (educatieve) ontwikkelingen stimuleren we. Stilstand past niet bij Voldaan. Ook dít scharen wij onder “met goed fatsoen”.

Waarom je bij ons zou willen werken:

1. Werken in een relatief klein team met 15 fantastische collega’s waardoor je veel impact kan maken.

2. Ons kantoor bevindt zich in het mooiste stad van Nederland, jawel ‘s-Hertogenbosch.

3. Een informele cultuur! Op foto’s zie je ons vaak in pak, maar schijn bedriegt op kantoor dragen wij vooral roze sokken en spijkerbroeken (met gaten).

4. Ruimte om je te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

5. Carnaval met collega’s, daar wil je gewoon bij zijn!

Solliciteer nu!

Kijkje achter de schermen!

Dat wij dingen net wat anders doen dan normaal, is je nu misschien wel duidelijk. Maar hoe gek we echt zijn, zie je hier naast. We vroegen Google Inside om foto’s bij ons te komen maken en besloten het net even anders aan te pakken dan de rest….

Dit is nou typisch Voldaan

Nog niet voldaan?

Neem dan contact met ons op. Je mag bijna alles vragen. We beantwoorden alleen geen vragen over het gouden geweer. Als je daar iets over wilt weten zal je bij ons moeten komen werken. Denk je dat je bij ons past en Voldaan nog beter kan maken? Dan horen we graag van je.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

  *verplicht veld

  Wij staan voor je klaar!

  Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

   Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

   *verplicht veld

   Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement

   Maak nu je account aan!

   Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

   Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

     Meld hier jouw relatie aan!

     Vul de gegevens van jouw relatie in en wij bellen jouw relatie zo spoedig mogelijk op.

     Gegevens medewerker     Bedrijfsgegevens     Opmerkingen

      Kennismaken

      Fijn dat je wilt kennismaken. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.