Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Voldaan

Bij ons hoef je geen roze bril op, werken bij Voldaan is gewoon leuk!

Wij zijn Voldaan

 

De factuurovernemer voor ondernemend Nederland en uiteraard een hele toffe werkgever. Voldaan is de leider in de markt voor financiële producten zonder kleine lettertjes, eenvoudig en toegankelijk voor iedere ondernemer. Dit doen we met een eigenzinnige aanpak en met goed fatsoen, gewoon zoals het hoort. Dit is waar we nu staan na ruim 9 jaar, we zijn ervan overtuigd dat het beste nog moet komen. Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Hier kan je op rekenen

  • Hard werken en heel veel lol maken samen
  • Een werkplek waar jij je mag ontwikkelen
  • Vers fruit en lunch van de zaak
  • Leuke uitjes met heel het team
  • Even je rust pakken met de carnaval

Met goed fatsoen

 

Zowel qua bedrijf (uitstraling), ideeën en kennis willen we blijven vernieuwen. We houden geregeld bijspijkercursussen voor het hele bedrijf maar ook individuele (educatieve) ontwikkelingen stimuleren we. Stilstand past niet bij Voldaan. Ook dít scharen wij onder “met goed fatsoen”.

Lisette Team Operatie

#werkenbijvoldaan

Ik voel me voldaan in mijn werk omdat..

"Mijn collega's voor me klaar staan bij vragen en ze een luisterend oor bieden. Er hangt bij Voldaan een fijne, open en vooral Brabantse, gezellige sfeer. Er wordt met je meegedacht, maar jij mag ook zeker meedenken! Hierdoor voel ik me geen nummer, maar juist onderdeel van een team!"

Junior Financieel Specialist

 

Omdat jij bij meerdere afdelingen in de keuken wil kijken. Omdat je geld wil verdienen én jezelf razendsnel wil ontwikkelen.

Meewerkstage communicatie

 

Wil jij je skills als communicatie professional bij ons komen ontwikkelen? Spreekt de financiële zakelijke dienstverlening jou aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Contact

Vragen over onze service?

Wij helpen je graag verder.

Contact

Menu

Klant worden Inloggen