Werken bij Voldaan

Wij zijn Voldaan en wij zijn de allerleukste en beste factoringmaatschappij van Nederland. Hoe doen wij dat? Door factoring simpel, transparant en toegankelijk te maken voor alle ZZP’ers en MKB’ers die onvoldoende hebben aan de traditionele financieringsbronnen. Word jij onze nieuwe collega?

Vrijheid en rust

Dat we bij Voldaan dingen anders doen blijkt wel uit ons telefoonbeleid. Medewerkers mogen zakelijke telefoons niet meenemen op vakantie. Dat doen we niet omdat we bang zijn voor de kosten van Spaanse sms’jes (we weten dat dit niets extra kost). We doen dit omdat we vinden dat het niet meer dan normaal is dat je tijdens een vakantie echt tot rust komt. Betekent dat dan dat je normaal belachelijk hard moet werken bij Voldaan? In tegendeel. Om 17:00 uur gaan de meeste mensen gewoon naar huis om andere fijne dingen te doen. We zijn niet je familie (die heb je al), we zijn niet je vrienden (die heb je al), we zijn je werkgever. Maar dan wel de allerleukste. 😊

Meewerkstage Communicatie

Feesten

We hebben al gezegd dat we niet je vriend zijn. Maar we zijn wel vriendelijk. Dat geldt voor iedereen die bij ons werkt. Misschien dat we het daarom ook zo goed met elkaar kunnen vinden. Dit resulteert in regelmatige borrels of andere gezelligheid. We zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch dus tijdens Carnaval schakelen de meeste van ons even helemaal uit, om daarna weer keihard terug te komen… Zo ondervinden onze klanten geen hinder van onze uitspattingen, zo zijn we dan ook wel weer.

icon

‘Tijdens Carnaval schakelen de meeste van ons ook even helemaal uit’

Stay fresh!

Zowel qua bedrijf (uitstraling), ideeën en kennis willen we blijven vernieuwen. We houden geregeld bijspijkercursussen voor het hele bedrijf maar ook individuele (educatieve) ontwikkelingen stimuleren we. Stilstand past niet bij Voldaan. Ook dít scharen wij onder “met goed fatsoen”.

Onze vacatures

Office medewerker financiële dienstverlening

Office medewerker financiële dienstverlening

Je hebt dagelijks telefonisch operationeel contact met klanten. Je beoordeelt inhoudelijk of een bedrijf in aanmerking komt voor onze dienstverlening. Daarnaast hou jij je bezig met creditmanagement. Je benadert onze debiteuren, zowel schriftelijk als telefonisch, en stelt dossiers samen voor juridische incassotrajecten. Zonder jou zou het op onze afdeling een ongeorganiseerde bende worden.   Wat neem je mee naar Voldaan?   Jij bent een echte smooth operator en hebt je zaakjes goed voor elkaar. Je bent geordend, zorgvuldig en houdt je hoofd koel. Samenwerken vind je leuk en je weet je goed uit te drukken, zowel mondeling als schriftelijk. En ook dit heb je: Mbo of hbo- werk- en denkniveau Kennis van Microsoft Word, Outlook en Excel

Lees meer
Meewerkstage Communicatie

Meewerkstage Communicatie

Wij weten zelf dat we de beste en eenvoudigste financiële producten hebben voor ondernemend Nederland, maar we willen dat iedereen dat weet! Help jij ons het product factuurovername en Voldaan nog beter op de kaart zetten? Factoring is onze specialiteit, maar dan op z’n Voldaans; namelijk factuurovername. Jij gaat ons helpen Nederland uit te leggen wat factoring is, hoe factoring ondernemers kan helpen te ondernemen en waarom ze juist voor Voldaan moeten kiezen. Alle kennis die je hebt opgedaan tijdens je opleiding mag je nu in de praktijk brengen. Denk aan content voor onze social media, middelen voor onze sales collega’s, emails en nog veel meer! Wil jij je skills als communicatie professional bij ons komen ontwikkelen? Spreekt de financiële zakelijke dienstverlening jou aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega! Je herkent je in de volgende eigenschappen:  Creatief Leergierig Samenwerken   Verantwoordelijkheidsgevoel Wat ga je doen?  Content maken Meewerken aan het opzetten van de marcom strategie van Voldaan Onze emailmarketing helpen optimaliseren   Jouw frisse kennis delen met onze organisatie Wat neem je mee naar Voldaan?   Je zit in je 2de of 3de jaar van de opleiding communicatie Je staat te springen om het communicatievak uit te oefenen.

Lees meer
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Wij maken factoring simpel, transparant en toegankelijk voor alle ZZP’ers en MKB’ers die onvoldoende hebben aan de traditionele financieringsbronnen. We bestaan nu zes jaar en hebben altijd onze eigen koers uitgestippeld. Aan stilstaan doen we niet, vernieuwen is onze constante. En dat het werkt, zie je aan de grote stappen die we jaarlijks maken. Met elkaar maken we het verschil. Heb je nog vragen? Kijk voor meer info op factuurvoldaan.nl of vraag Tim Zoete het hemd van zijn lijf. Hij is bereikbaar via timzoete@factuurvoldaan.nl of bel 0800-0428.

Lees meer

Waarom je bij ons zou willen werken:

1. Werken in een relatief klein team met 15 fantastische collega’s waardoor je veel impact kan maken.

2. Ons kantoor bevindt zich in het mooiste stad van Nederland, jawel ‘s-Hertogenbosch.

3. Een informele cultuur! Op foto’s zie je ons vaak in pak, maar schijn bedriegt op kantoor dragen wij vooral roze sokken en spijkerbroeken (met gaten).

4. Ruimte om je te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

5. Carnaval met collega’s, daar wil je gewoon bij zijn!

Solliciteer nu!

Kijkje achter de schermen!

Dat wij dingen net wat anders doen dan normaal, is je nu misschien wel duidelijk. Maar hoe gek we echt zijn, zie je hier naast. We vroegen Google Inside om foto’s bij ons te komen maken en besloten het net even anders aan te pakken dan de rest….

Dit is nou typisch Voldaan

Nog niet voldaan?

Neem dan contact met ons op. Je mag bijna alles vragen. We beantwoorden alleen geen vragen over het gouden geweer. Als je daar iets over wilt weten zal je bij ons moeten komen werken. Denk je dat je bij ons past en Voldaan nog beter kan maken? Dan horen we graag van je.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

  *verplicht veld

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Wij staan voor je klaar!

  Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

   Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

   *verplicht veld

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
   Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement