Dit zeggen onze klanten over ons

Klantervaringen

Voldaan is voor iedere ondernemer, groot of klein. Wij staan voor je klaar.

Ali Onderaannemer

Waarom 45 dagen wachten op je geld

“Ik werk nu al een tijdje samen met Voldaan. Ik ben heel blij dat ik ze heb gevonden en denk dat ik nog vele jaren met ze ga samenwerken. Wat ik prettig vind als onderaannemer is dat het allemaal snel wordt geregeld. Binnen 24 uur heb ik mijn geld. Het maakt mijn boekhouding gemakkelijk. Ik zou Voldaan zeker aanbevelen, waarom 45 dagen wachten op je geld als het ook morgen kan!?”

Bekijk hier de video van Ali
Joep Drukkerij

Soepel & Laagdrempelig

"Voldaan werd me aanbevolen door mijn Credion adviseur. Na een eerste kennismaking zijn we snel aan de slag gegaan. De samenwerking bevalt uitstekend. Het proces verloopt soepel en snel. Ik gebruik Voldaan in bepaalde periodes van het jaar. Met name in maanden dat we veel produceren  en we wat langer moeten wachten op ons geld, zoals in de vakantieperiodes. Ik vind het fijn dat er altijd iemand bereikbaar is, de dienstverlening is erg laagdrempelig."

Bekijk hier de video van Joep
Kees Schilderbedrijf

Groeien met Voldaan!

"Voldaan heeft ons gebracht wat we zochten. Dat wil zeggen: het verbeteren van onze cashflow om zo in korte tijd ons team uit te breiden met 4 FTE. We hebben naar meerdere partijen gekeken, maar hadden bij Voldaan het beste gevoel. Wat ik het prettigst vind aan de samenwerking, zijn de korte klappen: alles wordt snel opgepakt en geregeld. De. betalingen zijn écht binnen 24 uur gedaan. Ik zou een bedrijf in groei zeker Voldaan aanbevelen!"

Bekijk hier de video van Kees

Contact

Vragen over onze service?

Wij helpen je graag verder.

Contact

Menu

Klant worden Inloggen