Voldoet jouw factuur aan onze spelregels?

Wil jij beginnen met het verkopen van jouw factuur? Dat kan vandaag nog! Controleer hier of jouw factuur aan onze spelregels voldoet. Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen via info@factuurvoldaan.nl, bel naar 0800-0428 of laat een bel verzoek achter!

Tikt jouw factuur alle boxen af?

Dan staat het geld binnen 24 uur op jouw rekening!

Het gaat om een Business-to-Business factuur

Dit betekent dat je factureert aan een bedrijf of aan de overheid en niet aan een consument.

Jouw factuur is nog niet verlopen of vervallen

Wij nemen alleen openstaande facturen over. Dit betekent dat de betaaltermijn nog niet is verlopen. Twijfel je? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we er samen even naar!

Het factuurbedrag bedraagt minimaal €100,-

Wij hanteren een minimaal factuurbedrag van €100,- (inclusief btw).

Het minimale factuurbedrag is namelijk verlaagd naar € 100,- dit was voorheen nog € 1.000,-. Wegens succes hebben we deze verandering de standaard gemaakt!

 

De werkzaamheden zijn afgerond en geleverd

Er is dus geen sprake van vooruit facturatie, deel facturatie, abonnementen of een tegenvordering. Denk hierbij aan pallets en fusten die na de levering nog teruggestuurd moeten worden.

Heb jij een factuur met een bonus (commissie)? Zoals bij de verkoop van energiecontracten of kranten, waarbij voor iedere verkoop een bonus wordt verdiend. Als in de overeenkomst staat dat de bonus niet wordt ingehouden of verrekend – als de verkoop achteraf niet doorgaat – kunnen wij de factuur gewoon overnemen!

Je bedrijfsgegevens komen overeen met de KvK

Ben je recent verhuisd of van telefoonnummer veranderd? Geef dit altijd door bij de KvK. Wanneer jouw gegevens niet overeenkomen met de KvK, kunnen wij jouw factuur (nog) niet overnemen. Wij zullen je eerst vragen om je gegevens aan te passen bij de KvK.

Jouw openstaande facturen zijn niet verpand

Heb jij een lening of krediet bij de bank of financiële instelling? Controleer of jouw openstaande facturen zijn verpand. Zo ja? Dan kunnen we jouw factuur helaas niet overnemen. Vergelijk het met een huis, als daar een hypotheek op zit kan je dat ook niet zomaar verkopen. Zo werkt het ook bij facturen en debiteuren.

Je kunt een bank of financiële instelling wel vragen om de verpanding op te heffen. Sommige banken zijn hier heel meegaand in. Bel ons! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

En? Voldoe je?

Stuur jouw factuur vóór 14.00 uur in. Dan nemen wij de factuur dezelfde dag nog over en staat het geld binnen 24 uur op jouw rekening.

Nog geen account? Meld je eerst aan!

Elke ondernemer kan zich bij Voldaan aanmelden. Jouw aanmelding verloopt snel en eenvoudig: meld je aan via de website of download onze app. Wij beoordelen jouw aanvraag binnen 24 uur. Daarna kun je direct aan de slag met het verkopen van jouw facturen. Het aanmelden is geheel kosteloos en je zit tenslotte nergens aan vast, want het contract is dagelijks opzegbaar.

Meld je direct aan!

Meer weten of kennismaken?

Meer weten over onze dienstverlening, of virtueel kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  *verplicht veld

  Uiteraard worden je gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt. Precies weten hoe? Bekijk ons Privacy Statement.

  Kan ik jou helpen?

  Een vraag over Voldaan? Stel hier je vraag; ik help je graag verder.

  Ik wil graag teruggebeld worden.

  Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

   *verplicht veld

   Wij staan voor je klaar!

   Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

    Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    *verplicht veld

    Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement

    Maak nu je account aan!

    Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

    Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

      Meld hier jouw relatie aan!

      Vul de gegevens van jouw relatie in en wij bellen jouw relatie zo spoedig mogelijk op.

      Gegevens medewerker      Bedrijfsgegevens      Opmerkingen

       Kennismaken

       Fijn dat je wilt kennismaken. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.