Hoe werkt het?

Factuur nog niet betaald? Wij betalen uw vordering direct!

U als MKB-ondernemer herkent de volgende situatie vast wel: een openstaande factuur is nog niet betaald. Op het factuur staat een betalingstermijn van 30 dagen, maar u zou graag eerder over uw geld willen beschikken. Met elke dag die verstrijkt wordt het risico groter voor uw onderneming. De financiële gevolgen zijn direct merkbaar; onbetaalde facturen leiden tot een lager werkkapitaal. Dit levert op zijn beurt de nodige liquiditeitsproblemen op.

Waarom zou u nog lang wachten op uw geld, als elke factuur direct betaald kan worden? Verkoop uw facturen aan Voldaan en verkort daarmee de betaaltermijn tot slechts 1 dag! Wij kopen uw vordering en betalen het factuurbedrag binnen 24 uur.

Uw facturen direct betaald: hoe werkt het?

Klant worden is heel eenvoudig en voor iedere MKB-er of ZZP-er mogelijk. Met dit formulier kunt u zich direct aanmelden voor factoring. Binnen 24 uur is alles geregeld en kunt u via het portaal van Voldaan meteen uw niet-betaalde facturen verkopen. Elke vordering die u voor 14:00 aan ons verkoopt, wordt direct betaald. De betaling wordt dan ook dezelfde werkdag nog overgemaakt op uw rekening.

Stap 1: Meld u aan voor debiteurenfinanciering

Vul uw gegevens in en voeg de 4 gevraagde bestanden bij. Binnen één minuut ligt uw aanvraag bij ons en binnen 24 uur kunt u van start met de financiering van uw facturen.

Stap 2: Factuur financieren

Via het portaal of de app van Voldaan kunt u een openstaande factuur uploaden en verkopen. Binnen 24 uur wordt de vordering door ons betaald.

Stap 3: Verbeter uw werkkapitaal

Heeft u extra liquiditeit nodig en wilt u daarom meer facturen verkopen? Geen probleem! U bepaalt zelf hoe u het werkkapitaal van uw onderneming wilt financieren en verbeteren. Op deze manier houdt u ook zelf de regie over uw kosten.

Onze spelregels voor het kopen en betalen van vorderingen

Net als onze werkwijze en tarieven, zijn de spelregels voor het kopen van niet-betaalde facturen simpel én transparant.

1. Alleen B2B facturen worden betaald
Aan Voldaan kunt u uitsluitend business-t0-business vorderingen verkopen. Wij kopen alleen een onbetaalde factuur op debiteuren uit de Benelux en Duitsland, waarvoor een kredietlimiet is vastgesteld.

2. De vordering op één debiteur bedraagt minimaal € 1.000,-
Verkoop een uitstaande vordering van minimaal € 1.000,- op één debiteur per keer.

3. De debiteur moet akkoord gaan met de verkoop van de factuur
Wij vragen altijd toestemming aan de debiteur, voordat we de onbetaalde factuur van u kopen en overgaan tot betaling.

4. Alleen debiteuren met betaalintentie
U kunt alleen facturen aan ons verkopen, als de betreffende debiteuren ook daadwerkelijk van plan zijn om de vordering volledig te betalen.

5. Onbezwaarde vorderingen met betaaltermijn van max. 90 dagen
Wij kopen uitsluitend onbezwaarde facturen. Dit betekent dat u de debiteuren niet al aan een andere partij mag hebben verpand. Alleen een niet-betaalde factuur met een betalingstermijn van 90 dagen of minder wordt door ons voldaan.

Wilt u een openstaande factuur direct betaald hebben? Meld u vandaag nog aan bij Voldaan. Een contract voor factoring is binnen 24 uur afgesloten en onze service is dagelijks opzegbaar. Probeer onze dienst dus gerust een keer uit. U zit nergens aan vast.

Klant worden bij Voldaan

Het is zo geregeld. Binnen één minuut ligt uw aanvraag bij ons en binnen 24 uur weet u precies wat de mogelijkheden zijn.

Klant worden
Fijn dat u klant wilt worden!

Vul uw gegevens in en voeg de gevraagde bestanden bij. U krijgt altijd binnen 24 uur bericht van ons.

LET OP: u kunt alleen klant worden bij voldaan als uw debiteuren onbezwaard zijn. Dat betekent dat u de debiteuren niet al aan een ander mag hebben verpand. Twijfelt u hierover? Neem dan eerst contact met ons op.

Mail ons of bel ons 085 401 79 64

Bedrijfsgegevens
Voer hier uw bedrijfsnaam in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier uw bedrijfsadres in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier de naam in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen over dit verzoek.
Voer hier de contactgegevens in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen inzake over dit verzoek.
Documentatie
Kopie Legitimatiebewijs bestuurder(s) *
De controle van het legitimatiebewijs maakt onderdeel uit van onze compliance procedure.
Bestand kiezenWijzig
Debiteurenlijst met NAW-gegevens en ouderdomsanalyse *
Wij ontvangen graag een zo uitgebreid mogelijke debiteurenlijst van u. (NAW-gegevens zijn: Naam, Adres en Woonplaats van de debiteur. De ouderdomsanalyse toont hoe snel uw debiteuren betalen.)
Bestand kiezenWijzig
Kopie factuur grootste debiteur *
Als u geen bestaande factuur beschikbaar heeft, mag u ook een voorbeeldfactuur sturen. We willen graag zien hoe uw factuur eruitziet.
Bestand kiezenWijzig
Kopie bankafschrift *
Wij ontvangen graag een kopie bankafschrift met daarop in elk geval vermeld: de bedrijfsnaam, het rekeningnummer en het banksaldo. De betalingen mag u onleesbaar maken.
Bestand kiezenWijzig
Aanvullende Documentatie
Overeenkomst met debiteur
Wij ontvangen graag eventuele overeenkomsten met uw debiteur. Dit kan ook een order(bevestiging), afleverbewijs, urenbriefje of rittenadministratie zijn. Wij vragen dit om te zien of u alles heeft geleverd zoals is overeengekomen met uw debiteur.
Bestand kiezenWijzig

En een bijbehorende order en/of afleverbewijs van goederen/diensten

  • Annuleren
Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

Bedrijfsgegevens
Voer hier uw bedrijfsnaam in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier de naam in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen over dit verzoek.
Voer hier het telefoonnummer in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen inzake over dit verzoek.
  • Annuleren