Help ondernemers aan een supersnelle financiering!

Help ondernemers aan een supersnelle financiering!

Ook jij komt ze geregeld tegen. Ambitieuze ondernemingen die zich niet lenen voor de traditionele financieringsvormen. Soms omdat er maar even een behoefte is, soms omdat de ratio’s (nog) niet helemaal kloppen en soms omdat een ondernemer niet past bij een bank. In al die gevallen - en nog vele andere situaties - zijn wij wél passend. Samen gaan wij deze ondernemers en ondernemingen verder helpen!

Word partner

Mede oprichter van:

Lid van:

Aangesloten bij:

Samen sta je sterker dan alleen! Word partner

Wij werken al jarenlang plezierig samen met diverse financials en professionals. Heel veel klanten weten ons rechtstreeks te vinden, maar er zijn er ook een aantal die dit (nog) niet lukt. Die kloppen aan bij de (huis)bankier, de accountant of een andere vertrouweling. Met die ondernemers komen wij ook graag in contact.

Daarom doen wij een beroep op alle professionals die beroepsmatig worden geconfronteerd met een financieringsvraagstuk waar wij de oplossing voor zouden kunnen zijn; werk met ons samen! Stuur die ondernemer naar ons door zodat hij of zij verder kan met ondernemen!

Twijfel je?

Weet je niet helemaal zeker of ons product passend is? Bekijk hier onze spelregels of neem direct contact met ons op. Samen bepalen we of Voldaan de juiste oplossing is voor jouw klant.

Al meer dan 100 partners!

Meer dan 100 adviseurs, financials, banken en accountants zijn partner of vriend van Voldaan. Wil je ook graag in deze “Wall of Fame” dan horen we graag van je!

1
/
0

Veelgestelde vragen

Wist je dat je een dossier al in 15 minuten kan aanleveren? Echt waar! We vragen géén jaarcijfers en ook bijna geen andere gegevens dat maakt een aanvraag bij ons zo snel & gemakkelijk.

Hoe word ik partner?

Leuk dat je partner wilt worden van Voldaan! Laat je gegevens bij ons achter dan nemen wij binnen één werkdag contact met jou op. Neem contact met ons op.

Hoe draag ik een klant aan?

Dat kan op twee manieren. Je kunt de ondernemer vragen om zelf de gegevens aan ons toe te sturen óf je kunt de aanvraag begeleiden, neem in dat geval even contact op zodat we het proces goed kunnen starten.

Hoe verloopt een aanvraag?

Wij kunnen zowel nieuwe als staande vorderingen overnemen. We vragen 5 gegevens:

 • Bedrijfsgegevens
 • Debiteurenlijst
 • ID-bewijs
 • Voorbeeld van een factuur
 • Bankafschrift

Heb je de aanvraag voor jouw relatie ingediend? Dan gaat hier de machine draaien, wij controleren de gegevens en de kredietlimiet. Jij krijgt binnen 24 uur terugkoppeling over jouw aanvraag.

Hoe zit het met een vergoeding?

Misschien wel de meest gestelde vraag in deze context. Heel lang heeft Voldaan geen provisie betaald aan intermediairs. Om de doodsimpele reden dat wij vinden dat ons product zo simpel is dat er weinig rechtvaardiging is voor een doorlopende commissie. We hoopten dat de markt ons zou volgen in deze visie. Helaas… You win some, you lose some. In voorkomende gevallen zijn er vergoedingen mogelijk (we willen simpelweg de handel niet mislopen). Neem contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

Een partner om te vertrouwen

Als medeoprichter van Stichting MKB Financiering maakt Voldaan zich hard voor het verbeteren van de niet-bancaire financieringsmogelijkheden voor ondernemers. Daarnaast zijn we lid van FAAN, de belangenverenging van de factoringbranche en aangesloten bij Kifid, het financiële klachteninstituut waar je als ondernemer of ZZP’er terecht kunt met een klacht over je geldlening of kredietfaciliteit. Kies jij voor Voldaan, dan zeg je ‘ja’ tegen een betrouwbare partner die jouw belangen voorop zet.

Kennismaken?

We maken graag virtueel kennis om meer uitleg te geven over onze werkwijze. Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

  *verplicht veld

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Wij staan voor je klaar!

  Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

   Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

   *verplicht veld

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
   Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement