Wat kost het?

Financiering van werkkapitaal?

Hoe kunt u het beschikbare werkkapitaal van uw onderneming beter managen en vergroten? De snelste oplossing is het optimaliseren van uw debiteurenbeheer. Met andere woorden: stimuleer het verkorten van de betalingstermijn en zorg ervoor dat uw debiteuren sneller betalen. Dit blijkt een grote uitdaging voor menig MKB-er en ZZP-er, want openstaande facturen worden vaak niet direct betaald.

Te late betalingen brengen uw liquiditeit in gevaar. Waarom zou u het risico op liquiditeitsproblemen vergroten, als u ook uw werkkapitaal kunt financieren? Daar zorgt Voldaan voor. U kunt uw openstaande facturen aan ons verkopen en wij verzorgen de financiering van uw debiteuren. Met deze vorm van werkkapitaalfinanciering, ook wel bekend als factoring, verbetert u de liquiditeit van uw onderneming binnen 24 uur!

De voordelen van werkkapitaal financiering

Debiteurenfinanciering biedt vele voordelen. Ontdek hieronder de belangrijkste voordelen van Voldaan.

Optimaal debiteurenbeheer
U heeft geen omkijken meer naar de betaling van debiteuren; Voldaan financiert de uitstaande vordering en betaalt uw factuur binnen 24 uur. Met behulp van werkkapitaalfinanciering bent u dus direct verzekerd van extra liquiditeit.

Géén verborgen kosten
Onze tarieven zijn voor iedereen gelijk. Wel zo eerlijk en transparant, toch? Ook brengen we nooit extra kosten voor factoring in rekening.

U bepaalt zelf welke debiteuren u wilt financieren
U houdt zelf de regie over de financiering van uw werkkapitaal. Jaarcijfers, persoonlijke borgstelling of andere garanties hebben wij daarvoor niet nodig. En natuurlijk betaalt u alleen voor de facturen, die door Voldaan zijn gefinancierd.

Wat zijn de kosten voor het financieren van werkkapitaal?

De kosten voor de financiering van facturen zijn voor iedere MKB-er of ZZP-er hetzelfde. Afhankelijk van de betalingstermijn betaalt u een vast percentage voor factoring. Hier komen nooit extra kosten bovenop. Bij Voldaan weet u dan ook altijd vooraf waar u aan toe bent.

Wij berekenen onze kosten over uw facturen als volgt:

    • 4% over het factuurbedrag, wanneer u een betaaltermijn van 30 dagen hanteert;
    • 5% over een factuur met een betalingstermijn van 60 dagen;
    • 6% bij een betaaltermijn van 90 dagen.

     

In slechts 3 stappen uw debiteuren financieren

Wilt u ook aan de slag met factoring, om zo uw werkkapitaal te verbeteren? Aanmelden bij Voldaan is heel eenvoudig. Volg de 3 stappen hieronder.

Stap 1: Meld u aan voor debiteuren financiering
Vul uw gegevens in en voeg de 4 gevraagde bestanden bij. Binnen één minuut ligt uw aanvraag bij ons en binnen 24 uur kunt u van start met de financiering van uw facturen.

Stap 2: Factuur financieren
Via het portaal of de app van Voldaan kunt u een openstaande factuur uploaden en verkopen. Binnen 24 uur wordt de vordering door ons betaald.

Stap 3: Verbeter uw werkkapitaal
Heeft u extra liquiditeit nodig en wilt u daarom meer facturen verkopen? Geen probleem! U bepaalt zelf hoe u het werkkapitaal van uw onderneming wilt financieren en verbeteren. Op deze manier houdt u ook zelf de regie over uw kosten.

Eenmalig een factuur financieren? Dat kan! Onze service is dagelijks opzegbaar. Probeer factoring dus gerust een keer uit. U beslist vervolgens zelf of u vaker van onze diensten gebruik wilt maken.

Klant worden bij Voldaan

Het is zo geregeld. Binnen één minuut ligt uw aanvraag bij ons en binnen 24 uur weet u precies wat de mogelijkheden zijn.

Klant worden
Fijn dat u klant wilt worden!

Vul uw gegevens in en voeg de gevraagde bestanden bij. U krijgt altijd binnen 24 uur bericht van ons.

LET OP: u kunt alleen klant worden bij voldaan als uw debiteuren onbezwaard zijn. Dat betekent dat u de debiteuren niet al aan een ander mag hebben verpand. Twijfelt u hierover? Neem dan eerst contact met ons op.

Mail ons of bel ons 085 401 79 64

Bedrijfsgegevens
Voer hier uw bedrijfsnaam in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier uw bedrijfsadres in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier de naam in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen over dit verzoek.
Voer hier de contactgegevens in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen inzake over dit verzoek.
Documentatie
Kopie Legitimatiebewijs bestuurder(s) *
De controle van het legitimatiebewijs maakt onderdeel uit van onze compliance procedure.
Bestand kiezenWijzig
Debiteurenlijst met NAW-gegevens en ouderdomsanalyse *
Wij ontvangen graag een zo uitgebreid mogelijke debiteurenlijst van u. (NAW-gegevens zijn: Naam, Adres en Woonplaats van de debiteur. De ouderdomsanalyse toont hoe snel uw debiteuren betalen.)
Bestand kiezenWijzig
Kopie factuur grootste debiteur *
Als u geen bestaande factuur beschikbaar heeft, mag u ook een voorbeeldfactuur sturen. We willen graag zien hoe uw factuur eruitziet.
Bestand kiezenWijzig
Kopie bankafschrift *
Wij ontvangen graag een kopie bankafschrift met daarop in elk geval vermeld: de bedrijfsnaam, het rekeningnummer en het banksaldo. De betalingen mag u onleesbaar maken.
Bestand kiezenWijzig
Aanvullende Documentatie
Overeenkomst met debiteur
Wij ontvangen graag eventuele overeenkomsten met uw debiteur. Dit kan ook een order(bevestiging), afleverbewijs, urenbriefje of rittenadministratie zijn. Wij vragen dit om te zien of u alles heeft geleverd zoals is overeengekomen met uw debiteur.
Bestand kiezenWijzig

En een bijbehorende order en/of afleverbewijs van goederen/diensten

  • Annuleren
Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

Bedrijfsgegevens
Voer hier uw bedrijfsnaam in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier de naam in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen over dit verzoek.
Voer hier het telefoonnummer in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen inzake over dit verzoek.
  • Annuleren