header image

Beste SNS-medewerker,

Van harte welkom bij Voldaan. Een relatie van u is op zoek naar financiële ruimte op korte termijn? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij helpen graag en dit doen we binnen 24 uur.

Breng uw relatie vandaag nog in contact met Voldaan.

Meld hier uw relatie aan!

Hoe werkt het?

Het werkt héél eenvoudig: u meldt zich aan via onze website of app. Binnen 24 uur is uw aanmelding geregeld en in 3 simpele stappen beschikt u al over uw geld.

 1. Verkoop uw factuur
  Stap

  Verkoop uw factuur

  Upload jouw B2B factuur (minimaal € 100,-)*, ongeacht waar u bent. Dat kan via onze app of ons portaal.

 2. Controle
  Stap

  Controle

  Met behulp van slimme technologie wordt uw factuur automatisch gecontroleerd.

 3. Binnen 24 uur uw geld
  Stap

  Binnen 24 uur uw geld

  Voldoet de factuur aan onze spelregels, dan maken we het geld binnen 24 uur over.

 4. Debiteurenbeheer
  Stap

  Debiteurenbeheer

  Wij gaan zorgvuldig en professioneel met de afwikkeling van uw factuur om.

Weten hoe Voldaan werkt? Bekijk onze introductievideo!

Met goed fatsoen

1

Elke factuur binnen 24 uur.

Wij houden van simpel. Alle (niet vervallen) facturen van minimaal € 1.000,- op een zakelijke afnemer kunnen aan ons worden overgedragen. Wordt dit vóór 14.00 uur gedaan en is alles akkoord? Dan nemen wij de factuur direct over en staat het geld binnen 24 uur op de rekening.

2

Géén jaarcijfers of andere garanties.

Wij vragen nooit jaarcijfers of andere zekerheden. De klant staat dus ook niet persoonlijk borg. Helemaal niets behalve de factuur! Kunt u een relatie niet verder helpen omdat hij of zij net gestart is, of weinig vet op de botten heeft? Zeg niet nee, maar Voldaan.

3

We werken altijd per factuur.

Elke klant bepaalt zelf wanneer, welke en hoeveel facturen ze aan ons willen verkopen. Uw relaties zitten dus nergens aan vast wanneer ze kiezen voor Voldaan. En omdat we houden van simpel kunnen ze uiteraard dagelijks opzeggen.

4

Vaste tarieven, géén verborgen kosten.

Hoewel we op het eerste gezicht niet altijd de goedkoopste lijken, zijn we dat vaak wél! Dat komt omdat wij als enige in Nederland niet werken met verborgen kosten. Zo weten uw klanten vooraf altijd precies waar ze aan toe zijn. Eerlijk en transparant.

5

Wij kopen uw factuur voor eens en voor altijd.

Na de verkoop van de factuur lopen klanten geen enkel risico meer. Als de factuur te laat of niet wordt betaald is dat op onze kosten. Uw relatie is dus overal vanaf. Alleen bij een dispuut komen we bij hem of haar terug.

6

Volledig ontzorgd: wij regelen alles.

Zodra de factuur aan ons is gestuurd hoeft uw relatie nergens meer naar om te kijken. Wij regelen de rest. Dit doen we uiterst zorgvuldig en met veel respect voor de commerciële relatie. Daar hebben we zelf natuurlijk ook baat bij.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Kijk dan eens hieronder. Staat uw antwoord hier niet tussen, twijfel dan niet om gewoon contact met ons op te nemen.

Koopt voldaan de facturen inclusief BTW?

Ja, de facturen die wij kopen zijn altijd inclusief BTW.

Als ik 30 dagen betaaltermijn hanteer, krijg ik dan 96% van mijn factuurbedrag (inclusief BTW) dezelfde dag nog overgemaakt?

Jazeker! Als de factuur voor 14:00 uur is aangeleverd en door ons is geaccepteerd, dan maken wij inderdaad dezelfde werkdag nog 96% van uw factuurbedrag (inclusief BTW) over.

Wat gebeurt er als mijn debiteur een dispuut opwerpt?

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. We stellen u daarvan op de hoogte en verzoeken om binnen vijf werkdagen een oplossing/regeling te treffen. Mocht dit niet lukken, dan verkopen wij de betwiste factuur aan u terug.

Ik heb een klacht, waar kan ik die melden?

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u toch een klacht (of suggestie / compliment)? Meld deze dan via info@factuurvoldaan.nl Een medewerker van onze afdeling klantenservice neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om samen te bepalen hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Kan ik een factuur verkopen die ik al heb verstuurd naar mijn debiteur?

In sommige gevallen is dit mogelijk. Neem even contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Facturen die al vervallen zijn, neemt voldaan nooit over.

Wat gebeurt er als mijn debiteur failliet gaat?

voldaan heeft de factuur gekocht en is daarmee dus eigenaar geworden. U hoeft het aankoopbedrag niet terug te betalen. Het is feitelijk ons probleem.

Hoe benadert voldaan mijn debiteuren?

Elke factuur die u ter verkoop aanbiedt, verifiëren wij bij uw klant. Zodra de debiteur instemt met verkoop en aangeeft wat het verwachte betaalmoment is, bevestigen wij dit schriftelijk aan de debiteur. Als de betalingstoezegging uitblijft, benaderen wij de debiteur schriftelijk en telefonisch om de factuur alsnog te voldoen. We houden uiteraard rekening met uw commerciële belangen en werken daarom met uiterst bedreven en klantvriendelijke credit managers.

Wat moet ik doen als mijn debiteur per ongeluk toch aan mij betaalt in plaats van aan voldaan?

U mag dat bedrag gewoon op onze rekening storten. We kunnen de betaling eventueel ook verrekenen met nieuwe facturen die u aan ons verkoopt.

Zijn er nog andere kosten die jullie in rekening brengen?

Nee. Nooit. U betaalt alleen het overeengekomen percentage. Hier komen nooit extra kosten bij.

Wat doen jullie wanneer een debiteur niet akkoord gaat met de verkoop van de factuur?

Als een debiteur niet akkoord gaat, dan kunnen wij de factuur helaas niet kopen. Dit komt overigens zeer zelden voor. Wij benaderen, indien gewenst, samen met u de debiteur om onze dienstverlening toe te lichten.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

  *verplicht veld

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Wij staan voor je klaar!

  Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

   Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

   *verplicht veld

   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid van Google, en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
   Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement