Fijn dat je klant wilt worden bij Voldaan!

We willen, net zoals jij, zo snel mogelijk van start gaan! Daarvoor hebben wij nog wel een aantal gegevens nodig. Volg onderstaande instructies zodat wij de aanvraag binnen 24 uur kunnen beoordelen. Des te sneller jij aan de slag kan gaan met het verkopen van je eerste factuur!

Upload tips, zo ben je in 24 uur klant!

Onze app neemt je razendsnel door het aanmeldproces, als ondernemer is je tijd immers kostbaar. Deze upload tips gaan je daarbij helpen! Als wij alle gegevens in juiste orde hebben ontvangen, kunnen wij de aanvraag binnen 24 uur beoordelen. Eenmaal klant? Dan kan je direct beginnen met het verkopen van je eerste factuur. Uiteraard worden je gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt.

Bankafschrift uploaden

Wij vragen je om een PDF van een bankafschrift te maken. Het bankafschrift mag niet ouder zijn dan 3 maanden en het is belangrijk dat er een begin- en eindsaldo op staat.

Let op: screenshots van je bankafschriften in een bankomgeving accepteren wij niet!

Bekijk hier hoe je een bankafschrift downloadt?

 

ID bewijs uploaden

Voor het verifiëren van jouw gegevens vragen wij om een foto (van de voorkant) van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een ID bewijs, paspoort of rijbewijs zijn.

Zorg dat je een scherpe foto maakt. En let op dat jouw legitimatiebewijs volledig in beeld is, inclusief je pasfoto!

Is dit niet het geval? Dan kunnen wij helaas nog niet beginnen met het behandelen van jouw aanvraag.

Factuur uploaden

Zorg ervoor dat je een recente factuur upload. Dit is nog niet de factuur die je verkoopt, deze zul je later in het portaal uploaden.

Wij bouwen aan een steeds slimmer en sneller proces. Ons systeem heeft daar een voorbeeld van jouw factuur voor nodig. Dit mag een pdf of foto zijn.

 

Debiteurenlijst

Geef je belangrijkste debiteur(en) op. Vul direct de bedrijfsnaam en het KvK nummer in van jouw klant of opdrachtgever waarvan je in de toekomst facturen wilt verkopen.

Heb jij een debiteur uit de België, Luxemburg of Duitsland? Dan bedrijf geen kvk-nummer, vul in dat geval bij aanvullende documenten de Naw-gegevens en/of het btw-nummer van het bedrijf in.

Heb je nog geen debiteuren? Geen zorgen, dit kun je gemakkelijk aanvinken tijdens het aanmeldproces.

Video identificatie

Ben jij het wel echt? Ons systeem vergelijkt jouw legitimatiebewijs met een video van jou.

Zorg dat je gezicht goed in beeld is, ga even in het zonnetje staan of pak er een lamp bij. En toon ons jouw breedste glimlach..!

Let op: zet gedurende het filmpje jouw muts, pet, helm, clownsmasker of zonnebril af.

Ondersteund jouw apparaat de videoverificatie niet? Download dan onze app! Je kunt ons ook altijd chatten of bel naar 0800-0428, dan lossen we het samen op.

Bedrijfsgegevens

Vul jouw bedrijfsgegevens in, wij vragen om je bedrijfsnaam, KvK nummer en bedrijfsadres. Zorg dat deze gegevens overeenkomen met jouw KvK inschrijving.

Download nu de Voldaan app!

Download nu de Voldaan app!

Nu je weet hoe je alles foutloos kan aanleveren, wordt het tijd om te beginnen! Wij beoordelen jouw aanvraag binnen 24 uur. Daarna kan je direct aan de slag met het verkopen van je facturen.

Lees hier meer over het gemak van de Voldaan app. Direct je facturen verkopen. Waar je ook bent! Beschikbaar voor Apple en Android.

Meer weten of kennismaken?

Meer weten over onze dienstverlening, of kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  *verplicht veld

  Uiteraard worden je gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt. Precies weten hoe? Bekijk ons Privacy Statement.

  Kan ik je helpen?

  Zit je nog met vragen over onze service? Stel ze gerust; ik help je graag verder.

  Ik wil graag teruggebeld worden.

  Vul jouw gegevens in en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

   *verplicht veld

   Wij staan voor je klaar!

   Heb je vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

    Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen je graag met het verkopen van jouw eerste factuur. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

    *verplicht veld

    Wij zijn zuinig op jouw privacy. Lees ons Privacy Statement

    Maak nu je account aan!

    Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

    Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

      Meld hier jouw relatie aan!

      Vul de gegevens van jouw relatie in en wij bellen jouw relatie zo spoedig mogelijk op.

      Gegevens medewerker      Bedrijfsgegevens      Opmerkingen

       Kennismaken

       Fijn dat je wilt kennismaken. Vul hiernaast jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.