Terug naar kennis overzicht

Bedrijfsfinanciering binnen 24 uur voor MKB & ZZP

Een bedrijfsfinanciering nodig voor de groei van jouw bedrijf? Er zijn verschillende manieren hoe je aan een bedrijfsfinanciering kunt komen. Je kunt het verkrijgen in de vorm van een lening, krediet, factoring, lease of crowdfunding. Met een bedrijfsfinanciering kun je als ondernemer je zakelijke uitgaven financieren. Zo kun je lange betaaltermijnen overbruggen, investeren in een bedrijfsauto of in de groei van jouw onderneming.

In deze blog

Wanneer is het tijd voor een bedrijfsfinanciering?

Geen enkele ondernemer vindt het fijn om een lening af te sluiten. Toch maken veel ondernemers gebruik van een bedrijfsfinanciering. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor, maar de voornaamste reden is groei!

Om jouw bedrijf te laten groeien moet je op den duur investeringen doen. Wanneer je zelf niet beschikt over de middelen om een investering te doen kun je een bedrijfsfinanciering afsluiten. Voor het starten van een bedrijf, werkkapitaal financieren of voor de aanschaf van een bedrijf bus of machine. Als je hebt besloten dat het tijd is voor een bedrijfsfinanciering, kan het zomaar zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk veel soorten bedrijfsfinancieringen. Wij lichten de verschillen toe.

 

Bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers en BKR

Ben jij op zoek naar een bedrijfsfinanciering zonder verplichtingen? Dan is debiteurenfinanciering een snelle manier om aan extra werkkapitaal te komen. Je beschikt binnen 24 uur over jouw geld en bent voor 100% verzekerd tegen wanbetaling en faillissement.  Een bijkomend voordeel, je sluit géén lening af dit betekent geen rente en aflossing stress.

Jouw aanvraag verloopt simpel en snel, wij vragen geen jaarcijfers of andere zekerheden. Zo voeren wij ook geen BKR-toetsing uit en krijg je geen BKR-registratie als je jouw facturen verkoopt. Het aanmelden is geheel kosteloos en binnen 24 uur kun jij aan de slag met de verkoop van jouw eerste facturen.

Mijn factuur verkopen

Waarom jouw facturen verkopen via Voldaan?

We gaan professioneel om met de afwikkeling van jouw factuur. Dit doen we uiterst zorgvuldig en met veel respect voor jouw commerciële relatie. Daarnaast hebben wij nog een aantal andere voordelen:

  • Binnen 24 uur geld op je bankrekening;
  • Wij vragen géén jaarcijfers of andere zekerheden;
  • Jij bepaalt zelf welke factuur je verkoopt;
  • Vaste tarieven, géén verborgen kosten;
  • 100% verzekerd als je klant niet betaalt of failliet gaat;
  • Volledig ontzorgd met professioneel debiteurenbeheer.

Benieuwd at de mogelijkheden zijn? Wij beoordelen jouw aanvraag binnen 24 uur. Daarna kun je direct aan de slag met het verkopen van jouw facturen! Voor 14.00 verstuurd? Dan staat het geld de volgende dag op jouw bankrekening.

Soorten bedrijfsfinancieringen

Er zijn verschillende vormen van bedrijfsfinancieringen. Lees je dus van tevoren goed in, welke financiering het voordeligste is en beste aansluit op jouw bedrijf en financieringsbehoefte. De meest populaire soorten bedrijfsfinancieringen zijn:

Bedrijfskrediet

Een bedrijfskrediet wordt voornamelijk gebruikt voor het overbruggen van een tijdelijk tekort aan liquiditeit. Met een zakelijk krediet kun je tot een vast limiet geld vrij opnemen en aflossen.

Bedrijfslening

Met een bedrijfslening ontvang je in één keer het leenbedrag op je rekening. Dit los je vervolgens in termijnen af, dit kan per maand, kwartaal of jaar. Ondernemers gebruiken dit voornamelijk voor eenmalige grote investering.

Debiteurenfinanciering

Met een debiteurenfinanciering worden jouw opstaande facturen direct contant gemaakt. Binnen 24 uur staat het geld op jouw rekening en wacht de factoringmaatschappij netjes de betaaltermijn af. Na de verkoop wordt het debiteurenbeheer en debiteurenrisico volledig gedekt. Een bijkomend voordeel is dat het géén lening is, dus geen rente of aflossing stress. Deze vorm wordt vaak gebruikt voor tijdelijk tekort aan liquiditeit of bij het invullen van een structurele behoefte.

Bekijk onze werkwijze!

Zakelijke lease

Met leasing ‘huur’ je een bedrijfsmiddel zoals een bus, machine of computer. Hierdoor hoef je niet in één keer een grote investering te doen of een zakelijke lening af te sluiten.

Crowdfunding

Met crowdfunding investeert een groep in jouw product of dienst via een online platform. Een succesvolle campagne vergt tijd en aandacht, want je moet zoveel mogelijk menen overtuigen van jouw plannen. Crowdfunding is geliefd bij startups, maar wordt tegenwoordig ook steeds vaker ingezet bij vastgoed plannen.

 

Contact

Vragen over onze service?

Wij helpen je graag verder.

Contact

Menu

Klant worden Inloggen