Wat kost een factuur verkopen?

U wilt weer focussen op datgene wat er echt toe doet: ondernemen. Met het verkopen van uw factuur hebt u geen omkijken meer naar uw debiteurenbeheer. Het kan nu tegen onze aantrekkelijke en transparante tarieven. Lees snel verder!

 

Factuur verkopen voor MKB-bedrijven

Waarom zou u als ZZP-er of MKB-bedrijf uw factuur verkopen? Deze vorm van debiteurenfinanciering, genaamd factoring, biedt vele voordelen. Niet alleen voor grote organisaties, maar ook voor middelgrote en kleine bedrijven én zelfstandigen zonder personeel. Zo wordt bijvoorbeeld de betalingstermijn van elke factuur aanzienlijk verkort: openstaande facturen worden aan het factoringbedrijf verkocht en deze zorgt op zijn beurt voor de financiering van debiteuren. Uw geld staat dan binnen 24 uur op uw rekening. Hierdoor is er altijd voldoende liquiditeit beschikbaar en is het werkkapitaal op een optimaal niveau.

Factoring heeft voor MKB-ers en ZZP-ers nog een belangrijk voordeel: het volledige debiteurenbeheer wordt uit handen genomen. En daardoor krijgt de ondernemer weer meer ruimte om te ondernemen. Gebruik uw energie voor datgene wat er echt toe doet!

Ook bij Voldaan profiteert u natuurlijk van al deze voordelen én nog veel meer. Bent u ZZP-er of heeft u een MKB-bedrijf? Probeer het nu eenmalig en ontdek zelf de voordelen van Voldaan!

Debiteurenbeheer uitbesteden? Kies voor MKB-factoring!

Bent u ondernemer met een omzet tot € 5 miljoen en wilt u graag uw debiteurenbeheer uitbesteden? Voldaan verzorgt het voor u: snel, eerlijk, zoals het hoort. Met goed fatsoen noemen we dat. Kies nu voor factoring en wij nemen de financiering van uw debiteuren op ons, zodat u meer tijd en energie kunt steken in uw bedrijf.

Hoe werkt debiteurenfinanciering?

Het verkopen van uw factuur werkt heel eenvoudig: al uw niet vervallen business-to-business facturen kunt u aan Voldaan verkopen, mits de debiteuren zijn gevestigd in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland. Het indienen van een B2B factuur kan via ons gebruiksvriendelijke portaal, of – nog sneller en gemakkelijker – via de Voldaan app. Voldoet de factuur aan onze spelregels, dan kopen wij de factuur. Dit doen wij altijd binnen 24 uur.

Wat kost het verkopen van uw factuur?

De kosten van factoring zijn voor iedere MKB-er gelijk. En onze tarieven zijn transparant: u betaalt altijd een vast percentage voor elke verkochte factuur en verder niets. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent. Het tarief voor debiteurenfinanciering wordt als volgt berekend:

 

‣ 4% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 30 dagen
‣ 5% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 60 dagen
‣ 6% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 90 dagen

Wat zijn de voordelen van Voldaan?

Waarom kiezen bedrijven juist voor Voldaan, om hun facturen te verkopen? Wij nemen de factuur binnen één dag over en doen dat met goed fatsoen. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Binnen 24 uur beschikt u over extra liquiditeit.
  • Géén jaarcijfers, borgstelling of andere garantie vereist.
  • U bepaalt zelf of u de factuur wilt verkopen.
  • MKB-factoring is dagelijks opzegbaar.
  • Vaste tarieven, géén verborgen kosten.
  • Na de verkoop van uw factuur loopt u geen enkel risico meer.
  • Geen omkijken meer naar uw debiteuren en debiteurenbeheer.
  • U kunt uw cashflow beter bewaken.
  • U houdt volledig grip op uw werkkapitaal.

Flexibele debiteurenfinanciering voor MKB-ers én ZZP-ers

Wij bieden de meest flexibele factoring oplossing voor MKB-bedrijven én ZZP-ers. Wat houdt dit voor u in? U bepaalt zelf wanneer, welke en hoeveel facturen u aan Voldaan wilt verkopen. Het voordeel hiervan is dat u zo strak mogelijk kunt sturen op cashflow, liquiditeit én werkkapitaal.

Wilt u tijdelijk extra liquide middelen aantrekken? Dat kan! Of wilt u juist een keer overslaan? Ook dat is geen probleem. U staat altijd aan het roer en beslist zelf hoe u factoring wilt inzetten.

Het verkopen van uw factuur eerst uitproberen? Dat kan!

Elke ZZP-er en MKB-er kan zich voor factoring aanmelden. Uw aanmelding bij Voldaan verloopt snel en eenvoudig: meld u aan via onze app, of vul het online formulier in en wij beoordelen uw aanvraag binnen 24 uur. Daarna kunt u direct aan de slag met het financieren van debiteuren. Probeer onze service gewoon een keer uit. U zit tenslotte nergens aan vast.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.


*verplicht veld
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement

Maak nu je account aan!

Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

Meld hier uw relatie aan!

Vul de gegevens van uw relatie in en wij bellen uw relatie zo spoedig mogelijk op.

Gegevens medewerker Bedrijfsgegevens Opmerkingen
Kennismaken

Fijn dat u wilt kennismaken. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.