Factoring voor MKB

Factoring voor MKB-bedrijven

Waarom zou u als ZZP-er of MKB-bedrijf voor factoring kiezen? Deze vorm van debiteurenfinanciering biedt vele voordelen. Niet alleen voor grote organisaties, maar ook voor middelgrote en kleine bedrijven én zelfstandigen zonder personeel. Zo wordt bijvoorbeeld de betalingstermijn van elke factuur aanzienlijk verkort: openstaande facturen worden aan het factoringbedrijf verkocht en deze zorgt op zijn beurt voor de financiering van debiteuren. Hierdoor is er altijd voldoende liquiditeit beschikbaar en het werkkapitaal op een optimaal niveau. Factoring heeft voor MKB-ers en ZZP-ers nog een belangrijk voordeel: het volledige debiteurenbeheer wordt uit handen genomen. En daardoor krijgt de ondernemer weer meer ruimte om te ondernemen.

Ook bij Voldaan profiteert u natuurlijk van al deze voordelen, én nog veel meer. Bent u ZZP-er of heeft u een MKB-bedrijf? Probeer factoring eenmalig en ontdek zelf de voordelen van Voldaan!

Debiteurenbeheer uitbesteden? Kies voor MKB-factoring!

Bent u ondernemer met een omzet tot € 5 miljoen en wilt u graag uw debiteurenbeheer uitbesteden? Voldaan verzorgt liquiditeit voor het MKB. Met factoring nemen wij de financiering van uw debiteuren op ons, zodat u meer tijd en energie kunt steken in uw bedrijf.

Hoe werkt debiteurenfinanciering?

Factoring werkt heel eenvoudig: al uw business-to-business facturen kunt u aan Voldaan verkopen. Het indienen van een B2B factuur kan via een gebruiksvriendelijk portaal, of – nog sneller en gemakkelijker – via de Voldaan app. Voldoet de factuur aan onze spelregels, dan kopen wij de factuur. Dit doen wij altijd binnen 24 uur.

Wat kost factoring?

De kosten van factoring zijn voor iedere MKB-er gelijk. En onze tarieven zijn transparant: u betaalt altijd een vast percentage voor elke verkochte factuur. Dit zijn ook de enige kosten die u maakt. Het tarief voor debiteurenfinanciering wordt als volgt berekend:

‣ 4% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 30 dagen
‣ 5% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 60 dagen
‣ 6% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 90 dagen

Wat zijn de voordelen van Voldaan?

Waarom kiezen bedrijven juist voor Voldaan, om hun facturen te verkopen? De belangrijkste voordelen op een rij:

✔ Geen omkijken meer naar uw debiteuren en debiteurenbeheer.
✔ Geen debiteurenrisico.
✔ Binnen 24 uur beschikt u over extra liquiditeit.
✔ U kunt uw cashflow beter bewaken.
✔ U houdt volledig grip op uw werkkapitaal.
✔ Geen jaarcijfers, borgstelling of andere garantie vereist.
✔ Geen verborgen kosten.
✔ MKB-factoring is dagelijks opzegbaar.

Flexibele debiteurenfinanciering voor MKB-ers én ZZP-ers

Wij bieden de meest flexibele factoring oplossing voor MKB-bedrijven én ZZP-ers. Wat houdt dit voor u in? U bepaalt zelf wanneer, welke en hoeveel facturen u aan Voldaan wilt verkopen. Het voordeel hiervan is dat u zo strak mogelijk kunt sturen op cashflow, liquiditeit én werkkapitaal.

Wilt u tijdelijk extra liquide middelen aantrekken? Dat kan! Of wilt u juist een keer overslaan? Ook dat is geen probleem. U staat altijd aan het roer en beslist zelf hoe u factoring wilt inzetten.

Factoring van debiteuren eerst uitproberen? Dat kan!

Elke ZZP-er en MKB-er kan zich voor factoring aanmelden. Uw aanmelding bij Voldaan verloopt snel en eenvoudig: meld u aan via onze app, of vul het online formulier in en wij beoordelen uw aanvraag binnen 24 uur. Daarna kunt u direct aan de slag met het financieren van debiteuren. Probeer onze service gewoon een keer uit. U zit tenslotte nergens aan vast.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.


*verplicht veld
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement