Factoring voor MKB

Factoring voor MKB-bedrijven

Waarom zou u als ZZP-er of MKB-bedrijf voor factoring kiezen? Deze vorm van debiteurenfinanciering biedt vele voordelen. Niet alleen voor grote organisaties, maar ook voor middelgrote en kleine bedrijven én zelfstandigen zonder personeel. Zo wordt bijvoorbeeld de betalingstermijn van elke factuur aanzienlijk verkort: openstaande facturen worden aan het factoringbedrijf verkocht en deze zorgt op zijn beurt voor de financiering van debiteuren. Hierdoor is er altijd voldoende liquiditeit beschikbaar en het werkkapitaal op een optimaal niveau. Factoring heeft voor MKB-ers en ZZP-ers nog een belangrijk voordeel: het volledige debiteurenbeheer wordt uit handen genomen. En daardoor krijgt de ondernemer weer meer ruimte om te ondernemen.

Ook bij Voldaan profiteert u natuurlijk van al deze voordelen, én nog veel meer. Bent u ZZP-er of heeft u een MKB-bedrijf? Probeer factoring eenmalig en ontdek zelf de voordelen van Voldaan!

Debiteurenbeheer uitbesteden? Kies voor MKB-factoring!

Bent u ondernemer met een omzet tot € 5 miljoen en wilt u graag uw debiteurenbeheer uitbesteden? Voldaan verzorgt liquiditeit voor het MKB. Met factoring nemen wij de financiering van uw debiteuren op ons, zodat u meer tijd en energie kunt steken in uw bedrijf.

Hoe werkt debiteurenfinanciering?

Factoring werkt heel eenvoudig: al uw business-to-business facturen kunt u aan Voldaan verkopen. Het indienen van een B2B factuur kan via een gebruiksvriendelijk portaal, of – nog sneller en gemakkelijker – via de Voldaan app. Voldoet de factuur aan onze spelregels, dan kopen wij de factuur. Dit doen wij altijd binnen 24 uur.

Wat kost factoring?

De kosten van factoring zijn voor iedere MKB-er gelijk. En onze tarieven zijn transparant: u betaalt altijd een vast percentage voor elke verkochte factuur. Dit zijn ook de enige kosten die u maakt. Het tarief voor debiteurenfinanciering wordt als volgt berekend:

‣ 4% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 30 dagen
‣ 5% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 60 dagen
‣ 6% van het factuurbedrag, bij een betaaltermijn van 90 dagen

Wat zijn de voordelen van Voldaan?

Waarom kiezen bedrijven juist voor Voldaan, om hun facturen te verkopen? De belangrijkste voordelen op een rij:

✔ Geen omkijken meer naar uw debiteuren en debiteurenbeheer.
✔ Geen debiteurenrisico.
✔ Binnen 24 uur beschikt u over extra liquiditeit.
✔ U kunt uw cashflow beter bewaken.
✔ U houdt volledig grip op uw werkkapitaal.
✔ Geen jaarcijfers, borgstelling of andere garantie vereist.
✔ Geen verborgen kosten.
✔ MKB-factoring is dagelijks opzegbaar.

Flexibele debiteurenfinanciering voor MKB-ers én ZZP-ers

Wij bieden de meest flexibele factoring oplossing voor MKB-bedrijven én ZZP-ers. Wat houdt dit voor u in? U bepaalt zelf wanneer, welke en hoeveel facturen u aan Voldaan wilt verkopen. Het voordeel hiervan is dat u zo strak mogelijk kunt sturen op cashflow, liquiditeit én werkkapitaal.

Wilt u tijdelijk extra liquide middelen aantrekken? Dat kan! Of wilt u juist een keer overslaan? Ook dat is geen probleem. U staat altijd aan het roer en beslist zelf hoe u factoring wilt inzetten.

Factoring van debiteuren eerst uitproberen? Dat kan!

Elke ZZP-er en MKB-er kan zich voor factoring aanmelden. Uw aanmelding bij Voldaan verloopt snel en eenvoudig: meld u aan via onze app, of vul het online formulier in en wij beoordelen uw aanvraag binnen 24 uur. Daarna kunt u direct aan de slag met het financieren van debiteuren. Probeer onze service gewoon een keer uit. U zit tenslotte nergens aan vast.

Klant worden bij Voldaan

Het is zo geregeld. Binnen één minuut ligt uw aanvraag bij ons en binnen 24 uur weet u precies wat de mogelijkheden zijn.

Klant worden
Fijn dat u klant wilt worden!

Vul uw gegevens in en voeg de gevraagde bestanden bij. U krijgt altijd binnen 24 uur bericht van ons.

LET OP: u kunt alleen klant worden bij voldaan als uw debiteuren onbezwaard zijn. Dat betekent dat u de debiteuren niet al aan een ander mag hebben verpand. Twijfelt u hierover? Neem dan eerst contact met ons op.

Mail ons of bel ons 085 401 79 64

Bedrijfsgegevens
Voer hier uw bedrijfsnaam in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier uw bedrijfsadres in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier de naam in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen over dit verzoek.
Voer hier de contactgegevens in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen inzake over dit verzoek.
Documentatie
Kopie Legitimatiebewijs bestuurder(s) *
De controle van het legitimatiebewijs maakt onderdeel uit van onze compliance procedure.
Bestand kiezenWijzig
Debiteurenlijst met NAW-gegevens en ouderdomsanalyse *
Wij ontvangen graag een zo uitgebreid mogelijke debiteurenlijst van u. (NAW-gegevens zijn: Naam, Adres en Woonplaats van de debiteur. De ouderdomsanalyse toont hoe snel uw debiteuren betalen.)
Bestand kiezenWijzig
Kopie factuur grootste debiteur *
Als u geen bestaande factuur beschikbaar heeft, mag u ook een voorbeeldfactuur sturen. We willen graag zien hoe uw factuur eruitziet.
Bestand kiezenWijzig
Kopie bankafschrift *
Wij ontvangen graag een kopie bankafschrift met daarop in elk geval vermeld: de bedrijfsnaam, het rekeningnummer en het banksaldo. De betalingen mag u onleesbaar maken.
Bestand kiezenWijzig
Aanvullende Documentatie
Overeenkomst met debiteur
Wij ontvangen graag eventuele overeenkomsten met uw debiteur. Dit kan ook een order(bevestiging), afleverbewijs, urenbriefje of rittenadministratie zijn. Wij vragen dit om te zien of u alles heeft geleverd zoals is overeengekomen met uw debiteur.
Bestand kiezenWijzig

En een bijbehorende order en/of afleverbewijs van goederen/diensten

  • Annuleren
Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.

Bedrijfsgegevens
Voer hier uw bedrijfsnaam in zoals vermeld in het Kamer van Koophandel register.
Voer hier de naam in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen over dit verzoek.
Voer hier het telefoonnummer in van de contactpersoon binnen uw organisatie die we mogen benaderen inzake over dit verzoek.
  • Annuleren