Openstaande facturen

Openstaande facturen verkopen?

Iedere ondernemer heeft wel eens te maken met debiteuren, die facturen te laat betalen. Maar wat als na het versturen van de zoveelste betalingsherinnering de factuur nog steeds niet is betaald? Het innen van onbetaalde facturen is niet alleen tijdsintensief, maar kost u ook geld. Sterker nog: met iedere dag dat een vordering langer openstaat, wordt het risico groter dat u in liquiditeitsproblemen komt. Om te voorkomen dat u geld laat liggen, is het belangrijk om een proactief debiteurenbeheer te voeren. Dit kunt u zelf doen of laten doen, door bijvoorbeeld uw onbetaalde facturen te verkopen.

Debiteurenbeheer verbeteren

Hoe kunt u voorkomen dat u lang met een onbetaalde factuur blijft zitten? Het verbeteren van uw debiteurenbeheer is een goede eerste stap. Wij geven u een aantal praktische tips voor het verlagen van de DSO, oftewel het verkorten van het aantal dagen dat facturen openstaan:

‣ Verstuur de factuur zo snel mogelijk na de levering van uw product of dienst.
‣ Hanteer een korte betalingstermijn.
‣ Neem telefonisch contact op met de debiteur, na het verstrijken van de betaaltermijn.
‣ Verstuur tijdig de eerste betalingsherinnering voor de onbetaalde factuur.
‣ Stuur een tweede herinnering , na afloop van de termijn gesteld in uw herinneringsfactuur.
‣ Start een incasso traject, als de vordering ook na een derde herinnering onbetaald blijft.

Een vordering verkopen
Wilt u direct uw liquiditeit verbeteren? Verkoop dan uw openstaande, niet vervallen facturen. Voldaan neemt uw vordering binnen één dag over en u beschikt binnen 24 uur over uw  geld. Het grootste voordeel van factoring is dat u geen omkijken meer heeft naar het innen van onbetaalde vorderingen. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken over debiteuren, die te laat of niet betalen. Want Voldaan neemt uw debiteurenbeheer uit handen en doet dat met goed fatsoen!

Hoe werkt de verkoop van openstaande facturen?

Het innen van onbetaalde facturen regelt u in slechts 2 stappen. Het invullen van het aanmeldformulier is de eerste stap. Dat kan via onze website, of nog sneller: via de app. Binnen 24 uur is uw aanmelding geregeld. Stap 2: zodra u klant bent bij Voldaan kunt u direct van start met het indienen van de eerste openstaande vorderingen.

 

Direct een openstaande factuur innen

Wilt u direct uw openstaande facturen innen? Dat kan! Verkoop uw niet vervallen factuur voor 14.oo uur en wij betalen deze nog op dezelfde dag van aanvraag. Het indienen van een onbetaalde vordering gaat snel en gemakkelijk: gebruik ons online portaal of de handige app. Het voordeel van onze app is dat u de factuur direct kunt scannen en verkopen, ongeacht waar u bent.

Zeg vaarwel tegen de betalingsherinnering

Kiest u voor factoring via Voldaan, dan behoort het sturen van betalingsherinneringen tot de verleden tijd. Wij kopen al uw openstaande facturen – zolang deze aan onze spelregels voldoen – en maken het geld binnen 24 uur aan u over.  Onze tarieven zijn transparant en voor iedereen gelijk. U betaalt een vast percentage voor elke factuur, die u bij ons indient en verder niets. Zo weet u vooraf dus precies waar u aan toe bent. Nog een voordeel: onze service kunt u dagelijks opzeggen, dus probeer het verkopen van een onbetaalde factuur gewoon een keer uit. U zit nergens aan vast en betaalt pas als wij de vordering aan u hebben voldaan.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.


*verplicht veld
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement
Meld hier uw relatie aan!

Vul de gegevens van uw relatie in en wij bellen uw relatie zo spoedig mogelijk op.

Gegevens medewerker Bedrijfsgegevens Opmerkingen
Kennismaken

Fijn dat u wilt kennismaken. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.