Geen openstaande facturen meer

Hoe zorgt u ervoor dat uw openstaande facturen op tijd worden betaald? Leg openstaande facturen niet zomaar opzij, het is belangrijk dat u een proactief debiteurenbeheer voert. In deze blog geven wij verschillende tips hoe u uw debiteurenbeheer kunt verbeteren! Dus lees snel verder.

Openstaande facturen verkopen?

Iedere ondernemer heeft wel eens te maken met debiteuren, die facturen te laat betalen. Maar wat als na het versturen van de zoveelste betalingsherinnering de factuur nog steeds niet is betaald? Het innen van openstaande facturen is niet alleen tijdsintensief, maar kost u ook geld. Sterker nog: met iedere dag dat een vordering langer openstaat, wordt het risico groter dat u in liquiditeitsproblemen komt. Om te voorkomen dat u geld laat liggen, is het belangrijk om een proactief debiteurenbeheer te voeren. Dit kunt u zelf doen of laten doen, door bijvoorbeeld uw openstaande facturen te verkopen.

Debiteurenbeheer verbeteren

Hoe kunt u voorkomen dat u lang met een openstaande factuur blijft zitten? Het verbeteren van uw debiteurenbeheer is een goede eerste stap. Wij geven u een aantal praktische tips voor het verlagen van de DSO, oftewel het verkorten van het aantal dagen dat facturen openstaan:

Verstuur de factuur zo snel mogelijk na de levering van uw product of dienst.
Hanteer een korte betalingstermijn.
Neem telefonisch contact op met de debiteur, na het verstrijken van de betaaltermijn.
Verstuur tijdig de eerste betalingsherinnering voor de openstaande factuur.
Stuur een tweede herinnering , na afloop van de termijn gesteld in uw herinneringsfactuur.
Start een incasso traject, als de vordering ook na een derde herinnering onbetaald blijft.

Een vordering verkopen

Wilt u direct uw liquiditeit verbeteren? Verkoop dan uw openstaande, niet vervallen facturen. Voldaan neemt uw vordering binnen één dag over en u beschikt binnen 24 uur over uw  geld. Het grootste voordeel van factoring is dat u geen omkijken meer heeft naar het innen van openstaande vorderingen. U hoeft zich dan ook geen zorgen meer te maken over debiteuren, die te laat of niet betalen. Want Voldaan neemt uw debiteurenbeheer uit handen en doet dat met goed fatsoen!

Hoe werkt de verkoop van openstaande facturen?

Het innen van openstaande facturen regelt u in slechts 2 stappen. Het invullen van het aanmeldformulier is de eerste stap. Dat kan via onze website, of nog sneller: via de app. Binnen 24 uur is uw aanmelding geregeld. Stap 2: zodra u klant bent bij Voldaan kunt u direct van start met het indienen van de eerste openstaande vorderingen.

Direct een openstaande factuur innen

Wilt u direct uw openstaande facturen innen? Dat kan! Verkoop uw niet vervallen factuur voor 14.oo uur en wij betalen deze nog op dezelfde dag van aanvraag. Het indienen van een openstaande vordering gaat snel en gemakkelijk: gebruik ons online portaal of de handige app. Het voordeel van onze app is dat u de factuur direct kunt scannen en verkopen, ongeacht waar u bent.

Zeg vaarwel tegen de betalingsherinnering

Kiest u voor factoring via Voldaan, dan behoort het sturen van betalingsherinneringen tot de verleden tijd. Wij kopen al uw openstaande facturen – zolang deze aan onze spelregels voldoen – en maken het geld binnen 24 uur aan u over.  Onze tarieven zijn transparant en voor iedereen gelijk. U betaalt een vast percentage voor elke factuur, die u bij ons indient en verder niets. Zo weet u vooraf dus precies waar u aan toe bent. Nog een voordeel: onze service kunt u dagelijks opzeggen, dus probeer het verkopen van een openstaande factuur gewoon een keer uit. U zit nergens aan vast en betaalt pas als wij de vordering aan u hebben voldaan.

Meer weten of kennismaken?

Wilt u meer weten over factoring, of gewoon een keer kennismaken? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

*verplicht veld

Uiteraard worden uw gegevens veilig en uiterst zorgvuldig verwerkt. Precies weten hoe? Bekijk ons Privacy Statement.

Kan ik u helpen?

Heeft u een vraag over openstaande facturen? Stel uw vraag; ik help u graag verder.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.


*verplicht veld
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement

Maak nu je account aan!

Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

Meld hier uw relatie aan!

Vul de gegevens van uw relatie in en wij bellen uw relatie zo spoedig mogelijk op.

Gegevens medewerker Bedrijfsgegevens Opmerkingen
Kennismaken

Fijn dat u wilt kennismaken. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.