Betalingsherinnering

Het is de irritatie van iedere ondernemer – een betalingsherinnering versturen omdat uw facturen niet worden voldaan. Gelukkig bieden wij u een snelle oplossing zodat u zich kunt focussen op wat er echt toe doet: ondernemen. Lees snel verder!

Geen reactie op betalingsherinnering factuur: wat nu?

Heeft u wel eens te maken met debiteuren, die uw facturen niet op tijd betalen? Dan bent u niet alleen: in de praktijk komt het steeds vaker voor dat de betalingstermijn van een factuur flink wordt overschreden. De termijn is verstreken en afwachten is geen optie, want dan kunt u in liquiditeitsproblemen komen. Dus u stuurt een eerste betalingsherinnering naar de debiteur, maar de betaling van de openstaande factuur blijft uit. Ook na het versturen van een aanmaning (tweede herinnering) heeft u nog geen betaling ontvangen. Zelfs op de tweede en laatste aanmaning krijgt u geen enkele reactie. Wat nu?

Herinneringsfactuur sturen is verleden tijd

Iedere ondernemer, klein of groot, wordt zo nu en dan geconfronteerd met debiteuren, die te laat betalen. Sterker nog, soms worden facturen ook na het sturen van een derde betalingsherinnering niet betaald. Het inschakelen van een incassobureau is dan vaak de volgende stap. Geadviseerd wordt om de onbetaalde factuur uit handen te geven, zodra de uiterste betalingstermijn van de derde herinneringsfactuur – de laatste aanmaning – is verstreken.

Een alternatief voor het incassobureau?

Maar als drukke ondernemer zit u natuurlijk niet te wachten op een incasso procedure, want zo’n procedure kost tijd en geld. Wat is het alternatief? Het antwoord is factoring. Verkoop uw facturen aan Voldaan en zeg vaarwel tegen de betalingsherinnering. Wij nemen de factuur dezelfde nog over en binnen 24 uur staat het geld al op uw rekening! Snel en met goed fatsoen. Zoals het hoort.

De kosten voor het verkopen van een factuur? Die zijn voor iedereen gelijk. Wel zo eerlijk, vinden wij. U betaalt een vaste vergoeding en verder niets. Géén verborgen kosten, géén verrassingen. Let op: u kunt alleen facturen aan ons verkopen van debiteuren in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland. En de factuur mag nog niet vervallen zijn.

Al uw openstaande facturen worden direct betaald

Voldaan koopt al uw openstaande B2B facturen en zorgt ervoor dat het geld dezelfde werkdag nog op uw rekening staat. Het enige wat u hoeft te doen is de factuur voor 14.00 uur in te dienen. Dat kan eenvoudig via onze app of ons portaal. Voldoet de vordering aan onze spelregels, dan kunt u deze aan ons verkopen. Het voordeel is dat u binnen 24 uur over extra liquiditeit beschikt. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar het innen van openstaande facturen, het opstellen van herinneringsbrieven en het versturen van betalingsherinneringen naar debiteuren, die nog niet hebben betaald. Met factoring profiteert u dus van een optimaal debiteurenbeheer, zonder dat u ook maar één herinneringsfactuur hoeft te versturen.

Laat uw debiteurenbeheer uitbesteden aan Voldaan

Wilt u ook uw debiteurenbeheer uitbesteden, zodat u geen omkijken meer heeft naar de betaling van openstaande facturen? Meld u dan aan bij Voldaan en start binnen 24 uur met het verkopen van uw eerste B2B factuur. Bij ons bepaalt u helemaal zelf welke nog niet vervallen vorderingen u wilt indienen, wanneer u deze wilt verkopen en hoeveel u per maand wilt toesturen. Zo houdt u altijd de regie over uw debiteurenbeheer.

Wij verkorten de betalingstermijn van iedere factuur

Dankzij Voldaan is het sturen van een betalingsherinnering verleden tijd. Dit geldt ook voor de lange betalingstermijn van uw facturen: wij verkorten de betaaltermijn tot nog maar 1 dag! U hoeft dus geen 30 dagen, 60 dagen, 90 dagen of zelfs langer te wachten op de betaling. Bovendien is onze service dagelijks opzegbaar. Probeer het verkopen van een factuur gewoon eens een keer uit en ontdek zelf de vele voordelen van factoring.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.


*verplicht veld
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement

Maak nu je account aan!

Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

Meld hier uw relatie aan!

Vul de gegevens van uw relatie in en wij bellen uw relatie zo spoedig mogelijk op.

Gegevens medewerker Bedrijfsgegevens Opmerkingen
Kennismaken

Fijn dat u wilt kennismaken. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.