Alternatieve financiering

Alternatieve financiering voor MKB

Als MKB-ondernemer wilt u niet alleen de continuïteit waarborgen, maar ook verdere groei realiseren. Voor de financiering van groei is het wel van belang om over voldoende liquiditeit te beschikken. Daarnaast kunt u ook bancaire of alternatieve financiering aantrekken. Aankloppen bij de bank voor het aanvragen van een bedrijfskrediet of lening is vaak de eerste en meest logische stap.

Voor veel startende ZZP-ers en kleine MKB-bedrijven is het echter moeilijk om financiering via de bank rond te krijgen. Daarom zijn ze vaker op hun liquide middelen aangewezen. Maar wanneer debiteuren de betalingstermijn niet nakomen of facturen zelfs helemaal niet betalen, komt de liquiditeitspositie in gevaar. En daarmee ook de financiering van groeiplannen. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: welke alternatieve financieringsmogelijkheden zijn er, om in mijn financieringsbehoefte te voorzien?

Alternatieve financieringsvormen voor ZZP-ers en MKB-ers

Naast bancaire financiering bestaan er gelukkig ook alternatieve vormen van financiering voor ZZP-ers en MKB-ondernemingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn crowdfunding, microkredieten, MKB-kredieten, leasing en factoring. Voldaan verzorgt deze laatstgenoemde vorm van alternatieve financiering: wij nemen uw facturen binnen één dag over en u krijgt binnen 24 uur betaald. Met debiteurenfinanciering bent u dus snel verzekerd van extra liquiditeit. Verkoop uw nog niet vervallen facturen voor 14.00 uur aan ons en uw geld staat dezelfde dag nog op uw rekening!

Wilt u meer weten over alternatieve financieringsvormen? Kijk dan eens op de website van de Kamer van Koophandel.

Waarom factoring als alternatieve financieringsvorm?

Heeft u dringend extra liquiditeit nodig, of extra financiële middelen voor het realiseren van groei? Benut dan de mogelijkheden van het verkopen van uw factuur, ook wel factoring genoemd. Deze vorm van alternatieve financiering biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is dat u snel over extra liquiditeit beschikt. En doordat u zelf de regie houdt over de financiering van debiteuren, kunt u volledig sturen op kosten.

Kiest u voor factoring, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw debiteurenbeheer. Dat regelt Voldaan voor u. Wij kopen uw factuur en maken het geld binnen 24 uur aan u over. Snel, eerlijk, zoals het hoort. Met deze vorm van alternatieve financiering behoort het wachten op de betaling van debiteuren tot het verleden: uw financieringsbehoefte wordt direct beantwoord.

Flexibele vorm van debiteurenfinanciering

Waarom zou u kiezen voor de alternatieve financieringsmogelijkheid van Voldaan? Wij nemen uw facturen binnen één dag over en dat doen we met goed fatsoen. U houdt altijd de regie en beslist zelf welke facturen u wel en welke u niet aan ons verkoopt. Onze factoring service is daarnaast ook zeer toegankelijk. Waar u bij de aanvraag van bancaire financiering aan strenge voorwaarden moet voldoen, hoeft u bij Voldaan geen jaarcijfers of andere garanties te overleggen. U staat dus ook niet persoonlijk borg. Helemaal niets behalve de factuur. Heeft de bank u afgewezen? U bent van harte welkom bij ons!

Uw aanmelding voor debiteurenfinanciering is binnen 24 uur geregeld en uw contract is dagelijks opzegbaar. Ook het verkopen van facturen gaat snel en eenvoudig via de app of ons portaal. Wanneer u een factuur voor 14.00 uur bij ons indient, wordt de vordering nog op dezelfde werkdag voldaan. De kosten van factoring? Die zijn transparant: voor elke verkochte factuur betaalt u een vaste vergoeding van 4, 5 of 6% (afhankelijk van de betalingstermijn) en verder niets. Hierin zijn wij uniek in Nederland: al onze concurrenten hebben verborgen kosten. Kortom, een snellere, flexibelere en transparantere vorm van alternatieve financiering is er niet!

Heeft u direct behoefte aan financiering? Meld u aan!

Heeft u financieringsbehoeften op korte termijn? Kies er dan voor om uw debiteurenbeheer aan Voldaan uit te besteden, zodat uw liquiditeit continu op peil blijft. Meld u vandaag nog aan voor deze vorm van alternatieve financiering en profiteer direct van de vele voordelen. Wel zo fijn: factoring is bij ons dagelijks opzegbaar, u zit dus nergens aan vast.

Ik wil graag teruggebeld worden.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. *Verplicht veld.


*verplicht veld
Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of liever direct contact? Bel ons dan op: 0800-0428 .

Fijn dat u klant wilt worden bij Voldaan! Wij helpen u graag met het verkopen van uw eerste factuur. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.


*verplicht veld

Wij zijn zuinig op uw privacy. Lees ons Privacy Statement

Maak nu je account aan!

Voordat je kunt beginnen met het verkopen van je facturen, hebben we een aantal gegevens nodig. We leren je graag eerst wat beter kennen!

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk contact? Vul dan het onderstaande formulier in. Dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

Meld hier uw relatie aan!

Vul de gegevens van uw relatie in en wij bellen uw relatie zo spoedig mogelijk op.

Gegevens medewerker Bedrijfsgegevens Opmerkingen
Kennismaken

Fijn dat u wilt kennismaken. Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.